ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαίρνουν σειρά οι Κύπριοι διεθνείς και ο Σκέμπρι

Παίρνουν σειρά οι Κύπριοι διεθνείς και ο Σκέμπρι

Ο Άντραζ Κιρμ άνοιξε τις υποχρεώσεις των διεθνών της Ομόνοιας, αφού η Σλοβενία αγωνίστηκε χθες βράδυ απέναντι στα Σκόπια, επικρατώντας με 1-0. Ιστορική, έστω και φιλική, η νίκη της Εθνικής Σλοβενίας αφού για πρώτη φορά επικράτησε των Σκοπίων.
Ο διεθνής άσος της Ομόνοιας αγωνίστηκε ως αλλαγή. Πέρασε στον αγώνα στο 63ο λεπτό, ενώ πέντε λεπτά προηγουμένως ο Μπέζιακ είχε ανοίξει το σκορ με το οποίο η Σλοβενία πήρε τη φιλική νίκη. Ο Κιρμ έχει άλλη μια υποχρέωση, τη Δευτέρα, αφού η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βόρειο Ιρλανδία.
Σειρά παίρνουν σήμερα άλλοι τέσσερις «πράσινοι» διεθνείς. Οι τρεις Κύπριοι, Παναγή, Γιωργαλλίδης, Οικονομίδης και ο Σκέμπρι με τη Μάλτα. Η Κύπρος, ως γνωστόν, θα αναμετρηθεί με την Ουκρανία στην Οδησσό (21:00), ενώ η Μάλτα θα φιλοξενήσει την Μολδαβία (16:00).
Ακολούθως, το Σάββατο ο Καρλίτος έχει επίσημες υποχρεώσεις, αφού το Πράσινο Ακρωτήρι θα υποδεχθεί το Μαρόκο και τρεις ημέρας αργότερα, την Τρίτη, θα αναμετρηθούν και πάλι οι δυο ομάδες στο Μαρόκο για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.
Ο Μιλόγεβιτς, λοιπόν, θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Πέμπτη. Τότε θα αρχίσει να ετοιμάζει και το πλάνο με το οποίο η Ομόνοια θα «χτυπήσει» το ματς. Μέχρι τότε θα δουλεύει με όσους δηλώνουν παρόντες και ετοιμοπόλεμοι στο «Ηλίας Πούλλος», θέλοντας να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa