ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαιχνίδι κατοχής, που «πνίγει» τον αντίπαλο

Παιχνίδι κατοχής, που «πνίγει» τον αντίπαλο

Ο τρόπος παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σε κάθε αγώνα ο ίδιος. Ο Μπεργκ έδωσε ταυτότητα στην ομάδα και όποιοι ποδοσφαιριστές κι αν αγωνίζονται, κάνουν το ίδιο πράγμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει παιχνίδι κατοχής, τέτοιο που «πνίγει» τον αντίπαλο. Κάποιες εξαιρέσεις, έχουν να κάνουν με το τι ψάχνει η ομάδα, εάν θέλει δηλαδή να διατηρήσει το προβάδισμά της και διαφοροποιεί το παιχνίδι της.

Bet on Alfa

Απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί και σχεδόν πάντα το πετυχαίνει, να επιβάλει το δικό της ρυθμό παιχνιδιού. Να είναι η κυρίαρχος, με καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Και τώρα που δίνεται ο χρόνος ξεκούρασης αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και ο Μπεργκ δεν θα είναι υποχρεωμένος να αλλάζει πολλά πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι σε θέση να το κάνει σε μεγαλύτερο βαθμό. Το είδαμε στο Παραλίμνι και αναμένουμε το ίδιο και καλύτερα στη συνέχεια.

Έχει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών για να το κάνει. Καλούς χειριστές της μπάλας, τρεξίματα χωρίς την μπάλα και με σωστή δουλειά στις προπονήσεις βγάζει αυτοματισμούς. Οι παίκτες της βρίσκονται με… κλειστά μάτια και είναι σε θέση να παρασύρουν τους αντιπάλους τους. Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και είναι ικανή για τον τίτλο. Με συνέπεια και συνέχεια θα επιτευχθεί ο στόχος.

Autoremarketing

Bet on Alfa