ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ«ΠΑΜΕ ΓΣΠ, ΠΑΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑ ΦΩΝΗ»

«ΠΑΜΕ ΓΣΠ, ΠΑΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑ ΦΩΝΗ»

Aνακοίνωση της οργανωμένης μας κερκίδας για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα:
“Ήρθε η ώρα του λαού !!! Στην έδρα μας να γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ !!! Το ΓΣΠ να ζήσει ξανά στιγμές του δοξασμένου παρελθόντος όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά και της τρέλας των χιλιάδων ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ που πρέπει να δώσουν μαζικά και δυναμικά το παρών τους.
Φίλαθλοι του Τριφυλλιού,
Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό την προσπάθεια για να έχει ξανά η ομάδα μας μια κερκίδα αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της. Παλεύουμε και φέτος στα γήπεδα του ποδοσφαίρου αλλά και στα κλειστά των άλλων τμημάτων και σας καλούμε μαζί μας να χτίσουμε ένα πανέμορφο καταπράσινο οικοδόμημα.
Οργανωνόμαστε για να είναι το Τριφύλλι ανθισμένο ΠΑΝΤΟΥ. Το Σάββατο από τις 5.30 μ.μ. θα βρισκόμαστε έξω από όλες τις κερκίδες να διαθέτουμε σίζον τικετ και εισφορές για τα τμήματα του σωματείου με τους ανθρώπους και αθλητές τους, για εγγραφή μελών στον φαν κλαπ Λακατάμιας, με τις κοπέλες του happy faces, και για προετοιμασία μιας πανέμορφης έκπληξης που ετοιμάζουμε για όλους μας. Όλοι και πάλι σαν μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Αρχίσαμε ξανά. Με τις εμπειρίες του παρελθόντος αλλά και με νέα πνοή και πάθος από παλιούς και νέους πιστούς οπαδούς της μιας και μοναδικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Ελάτε μαζί μας. Θα είναι και πάλι Μαγικά !!!
Οργανωμένη Κερκίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 

Autoremarketing

Bet on Alfa