ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαπασταύρου: «Χωρίς ασφάλεια για εμένα θα είναι θολό»

Παπασταύρου: «Χωρίς ασφάλεια για εμένα θα είναι θολό»

Μεγάλη συνέντευξη στο «Netcast Zone» και τους Γιάννο Τραν, Κώστα Ανδρονίκου, οι οποίοι βρέθηκαν στο Μανχάταν, παραχώρησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου. Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ότι αφορά τις επαφές με τη διοίκηση του Σωματείου για τη συμφωνία διαχείρισης, όμως δεν έκρυψε ότι για τον ίδιο το μέλλον θα είναι θολό στο ενδεχόμενο που οι δύο πλευρές δεν δώσουν τα χέρια.

Bet on Alfa

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Σταύρος Παπασταύρου χαρακτήρισε τον τελικό κυπέλλου ως ευκαιρία για να σωθεί η σεζόν, αν και όπως είπε δεν μπορεί η ενδεχόμενο κατάκτηση κυπέλλου να κρύψει κάτω από το χαλί την αποτυχία στο πρωτάθλημα.

Πώς φαντάζεσαι την Ομόνοια σε τρία χρόνια; «Εξαρτάται τι θα κάνουμε. Δεν ήξερα τίποτα τον πρώτο χρόνο όταν κάναμε τη συμφωνία (σ.σ. ανάμεσα σε Εταιρεία και Σωματείο). Τώρα, έμαθα αρκετά για το τι σημαίνει ποδόσφαιρο και τι σημαίνει Ομόνοια, τι σημαίνει επιτυχίες στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Εάν δεν υπάρχει ασφάλεια για εμένα θα είναι θολό πλέον. Η συμφωνία που έγινε εκείνο τον καιρό, αν και έγινε για 20 χρόνια, δεν βλέπαμε μακροχρόνια. Τουλάχιστον εγώ, δεν το έβλεπα. Τώρα το βλέπω. Για εμένα σήμερα είναι πιο ορατό τι πρέπει να γίνει».

Υπάρχει καλή διάθεση από τις δύο μεριές για συμφωνία; (σιγή και μορφασμός απορίας).

Στις 24 Μαΐου, στον τελικό με την ΑΕΛ, θεωρείς ότι μπορεί να κλείσει η σεζόν με μια γλυκόπικρη γεύση; «Ναι, εάν το κερδίσουμε, τουλάχιστον θα έχουμε κερδίσει κάτι. Και όταν λέω κάτι, δεν το υποβαθμίζω το κύπελλο, είναι μεγάλο κατόρθωμα, ειδικά όπως εξελίχθηκε η χρονιά φέτος. Αν καταφέρουν να πάρουν το κύπελλο μπράβο στους παίκτες και στον προπονητή που τα κατάφεραν να μας πάρουν τελικό. Η χρονιά φέτος ήταν αποτυχημένη και θα είναι μέχρι τις 24 του μήνα. Εκεί θα φανεί εάν κερδίσαμε κάτι φέτος για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και να παίρνει ο κόσμος τις χαρές. Η πορεία στο πρωτάθλημα δεν δικαιολογείται. Όταν βλέπουμε πίσω, σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα διαφορετικά. Δεν είναι θέμα λεφτών, βάλαμε περισσότερα λεφτά φέτος απ’ όσα βάλαμε στα τελευταία χρόνια. Έγιναν κάποια λάθη».

Autoremarketing

Bet on Alfa