ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαρθενικό "αιώνιο" για τον Μιλόγεβιτς...

Παρθενικό “αιώνιο” για τον Μιλόγεβιτς…

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανέλαβε χρέη προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αμέσως μετά το αιώνιο ντέρμπι του πρώτου γύρου, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε με υπηρεσιακό προπονητή, τον Άκη Ιωακείμ, ο οποίος τα πήγε και περίφημα σε εκείνο τον αγώνα, αν αναλογιστούμε τα τεράστια προβλήματα που είχε η ομάδα εκείνη την περίοδο.

Bet on Alfa

Σίγουρα θα ήταν καλύτερα για τον Βλάνταν αν στο πρώτο του “αιώνιο τέστ” είχε δίπλα του τον κόσμο, όμως σίγουρα αυτό δεν θα τον αποτρέψει από το να έχει καθαρό μυαλό. Φαίνεται πως τέτοιους αγώνες τους έχει… Μελετάει συνεχώς και ξέρει πως να παίρνει αποτέλεσμα. Είναι ψυχολογικό τέρας ο Μιλόγεβιτς και δεν παραδίνεται στα κακά σφυρίγματα της διαιτησίας. Δεν ασχολείται με τις όποιες προκλήσεις των αντίπαλων κερκίδων και  στόχος του είναι να φεύγει χαμογελαστός και ικανοποιημένος ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Για να δούμε λοιπόν. Λίγες ώρες έμειναν για το ντέρμπι και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διψά για νίκη. Το δείγμα που μας έδειξε στα ντέρμπι ο Μιλόγεβιτς πείθει. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως μπορούμε για την νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa