ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαρούσα στην παγκόσμια αντιρατσιστική εκστρατεία του Fare Network η...

Παρούσα στην παγκόσμια αντιρατσιστική εκστρατεία του Fare Network η ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, πιστή στα ιδεώδη, τις αξίες και τα ιδανικά της, θα συμμετάσχει με μεγάλη τιμή και περηφάνια σε μονοήμερο αντιρατσιστικό τουρνουά που θα διοργανωθεί στην Κύπρο από την Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό (ΚΙΣΑ).

Bet on Alfa

Το αντιρατσιστικό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Οκτωβρίου 2016, στα γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου του GC School of Careers και σε αυτό θα συμμετάσχουν πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς και όλοι όσοι μοιράζονται αντιρατσιστικές ιδέες και πιστεύουν στην ισότητα μεταξύ των ανθρώπων.

Το τουρνουά έχει τεθεί υπό την αιγίδα του FARE NETWORK, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων (6-20 Οκτωβρίου) που πραγματοποιούνται κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο (Football People Action Weeks).

Στην εκστρατεία του FARE NETWORK συμμετέχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους Σύλλογοι, Ποδοσφαιριστές, Κυβερνητικές και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, οι οποίοι αντιστέκονται στις διακρίσεις και παλεύουν για την ισότητα, την αποδοχή και τον σεβασμό της διαφορετικότητας.

Την ΟΜΟΝΟΙΑ θα εκπροσωπήσουν στο τουρνουά ποδοσφαιριστές της, στέλλοντας με αυτόν τον τρόπο ηχηρό αντιρατσιστικό μήνυμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa