ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠιστέψτε το, αλλάξτε το!

Πιστέψτε το, αλλάξτε το!

Ακούς εκεί, η Ομόνοια να αγνοεί τη νίκη απέναντι στον «αιώνιο» σχεδόν για τρία χρόνια. Σαν να και μας πήραν τον αέρα; Καιρός δεν είναι να μπει ένα τέλος; Γιατί όχι τώρα, λοιπόν, που η Ομόνοια σε στα καλά της, παρά το «χτύπημα» που δέχθηκε με συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών.

Bet on Alfa

Δεν φτάνει που δεν τους κερδίσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, η τελευταία τους νίκη έφερε τη σειρά των μεταξύ μας αγώνων στα ίσα. Ομόνοια και Αποέλ μετρούν από 44 νίκες και ο νικητής στο αυριανό ντέρμπι θα πάρει προβάδισμα. Αυτοί πρέπει να είμαστε εμείς!
Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βάλουν πάνω απ’ όλα τον εγωισμό τους, για τους εαυτούς τους και το μεγαλείο του συλλόγου που τους εργοδοτεί, για τον κόσμο που τους στηρίζει συνεχώς.
Να το πιστέψουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Άλλωστε, έδειξαν ότι υπάρχουν οι δυνατότητες, απομένει να τις βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Να επιβεβαιώσουν πως είναι ικανοί να κερδίσουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο, υπό όποιες συνθήκες κι αν καλούνται να τον αντιμετωπίσουν.
Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να αλλάξουν την εικόνα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στις αναμετρήσεις με τον «αιώνιο». Παίξτε μπάλα, ακολουθείστε πιστά το πλάνο του προπονητή, αλλά πολύ περισσότερο βγάλτε πάθος, δείξτε πόσο πολύ το θέλετε.  

Autoremarketing

Bet on Alfa