ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠλέον δεν χτυπούν μόνο αυτοκίνητα αλλά άρχισαν και να...

Πλέον δεν χτυπούν μόνο αυτοκίνητα αλλά άρχισαν και να κλέβουν!

Είπαμε να αφήσουμε να περάσουν λίγες ημέρες για να ασχοληθούμε με το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας το περασμένο Σάββατο, όταν δύο φίλοι της ομάδας μας που μετέβεναν στην Πάφο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από 20 κουκουλοφόρους έξω από το οίκημα των οπαδών  του Αποέλ στην Πάφο.

Bet on Alfa

Θέλαμε να δούμε αν θα έπαιρνε προεκτάσεις από αυτούς που έπρεπε το όλο ζήτημα. Δυστυχώς όμως τίποτα. Σαν να μην συναίβει τίποτα. Ένα δελτίο τύπου από την Αστυνομία και κλείσαμε.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση της Αστυνομίας οι μάγκες οπαδοί του Αποέλ έκαναν κακόβουλες ζημιές στο αυτοκίνητο των δύο φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τους έβγαλαν τις φανέλες τους, και τους έκλεψαν ένα πορτοφόλι.

Ναι καλά διαβάσατε…. Τους έκλεψαν πορτοφόλι! Αν αυτή η επίθεση γινόταν από ξένους , κάποιοι θα έσκιζαν τα ιμάτια τους. Τώρα που έγινε από τα καλομαθημένα όλοι έβγαλαν τον σκασμό.

Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η ανοχή που δείχνει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης για όλα αυτά που συμβαίνουν συχνά – πυκνά έξω από οικήματα του Αποέλ σε όλη την Κύπρο, οδηγεί τα πράγματα σε επικίνδυνα μονοπάτια. Όταν έφτασαν στο σημείο να κλέβουν πορτοφόλια, ελπίζουμε την επόμενη φορά να μην θρηνούμε νεκρό!

Autoremarketing

Bet on Alfa