ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠληροφορίες για το μεγάλο ντέρμπι στο φούτσαλ ΟΜΟΝΟΙΑ -...

Πληροφορίες για το μεγάλο ντέρμπι στο φούτσαλ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η αστυνομική σύσκεψη για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα φούτσαλ, ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015, στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 20:30.

Bet on Alfa

Στη διάθεση των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι η Βόρεια κερκίδα (κεντρική / πράσινα εισιτήρια) και η Νότια κερκίδα (απέναντι από κεντρική / μαύρα εισιτήρια).

Θα γίνεται αυστηρός αστυνομικός έλεγχος στις εισόδους και γι΄ αυτό καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας όπως προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας.

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.

Καλείται ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως στηρίξει με σθένος την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για να κερδίσουν το παιχνίδι και να μειώσουν τους δύο βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτή η σθεναρή στήριξη επιβάλλεται να εκδηλωθεί σε αθλητοπρεπή πλαίσια και να μείνει μακριά από ενέργειες που θα ζημιώσουν το Τμήμα Φούτσαλ του Σωματείου μας, το οποίο καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να διατηρεί μία ποιοτική ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa