ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΗΛΑΣΙΑΠΟΔΗΛΑΣΙΑ | Αποτελέσματα αγώνα χρονομέτρησης δρόμου

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ | Αποτελέσματα αγώνα χρονομέτρησης δρόμου

 Πρωτάθλημα ομαδικής χρονομέτρησης Κύπρου είχαμε την Κυριακή για την ομάδα μας.Εξαιρετικά τα αποτελέσματα της ομάδας μας σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα αφού  που πρόκριτε για  αγώνα όπου κάθε ομάδα αγωνίζεται με 4 άντρες και 2 γυναίκες οποιασδήποτε κατηγορίας  για τον αγώνα αντρών και γυναικών αντίστοιχα ,με τις υπόλοιπες ομάδες να έχουν στην ομάδα μέχρι και 3 άντρες και 2 γυναίκες ,  η ομάδα μας με έφηβο, νεανίδα , κορασίδα και 3 παίδες ,κατέλαβε την 3η θέση στους Άντρες και 3η θέση στις Γυναίκες .

Bet on Alfa

Η ομάδα μας αγωνίστηκε στους Άντρες με τους Ειρηναίο Δημητριάδη (Έφηβο) ,Κωνσταντίνο Παυλίδη (Παίδα), Χριστόδουλο Νικηφόρου (Παίδα) και Αντρέα Κωνσταντίνου (Παίδα) και στις Γυναίκες με την Δήμητρα Κουκουμά  (Νεάνιδα)και Ελένη Κουκουμά ( Κορασίδα) .

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ο Αντρέας Κωνσταντίνου  που λόγο της έντονης βροχόπτωσης κατά την διάρκεια του αγώνα σε στροφή είχε πτώση και τραυματισμό  με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγώνα και να συνεχίσουν οι υπόλοιποι 3 αθλητές μας τον τον υπόλοιπο αγώνα.

Αντρέα η οικογένεια της ποδηλατικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ σου εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στην αγωνιστική δράση το συντομότερο  .

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ : 99671512
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ :96471742

Autoremarketing

Bet on Alfa