ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο κόσμος της»

«Ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο κόσμος της»

Μια από τις πολλές ουσιαστικές θα λέγαμε τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ στην παρουσίασή του, ήταν και η εξής: «Στόχος μου είναι η ομάδα να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο κόσμος της». Και σου έδινε την εντύπωση πως, δεν το είπε απλώς για να το πει αλλά γιατί έδειξε με το «καλημέρα» να αντιλαμβάνεται που ήλθε, ποια είναι η Ομόνοια.

Bet on Alfa

Ο Νορβηγός τεχνικός, φάνηκε να κερδίζει τις εντυπώσεις. Γενικά άρεσε. Θετικός, άνετος και με ξεκάθαρες τοποθετήσεις. Δεν θέλησε σε καμιά περίπτωση να χαϊδέψει τα αφτιά του κόσμου της Ομόνοιας. Μίλησε για ρεαλιστικούς στόχους, που είναι η παρουσία της ομάδας στην τετράδα, η δημιουργία κορμού και η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.

Τώρα, όσον αφορά στην τοποθέτησή του για το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο κόσμος της Ομόνοιας. Ο 49χρονος τεεχνικός αφού δούλεψε σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, γνωρίζει το ποδόσφαιρο που θέλει να βλέπει ο κόσμος μιας μεγάλης ομάδας. Και αφού του έδωσαν να καταλάβει οι Λάρκου, Ταραπουλούζης και λοιποί, πιο είναι το DNA της Ομόνοιας, είναι σε θέση να αντιληφθεί και το ποδόσφαιρο που θα πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα του.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, για τον Μπεργκ να ξέρει που ήλθε, ποιες είναι οι απαιτήσεις. Γιατί, άλλοι ξένοι προπονητές και όχι μόνο που πέρασαν από την Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια, δεν αντιλήφθηκαν το μέγεθος της ομάδας που ήλθαν να δουλέψουν.

Autoremarketing

Bet on Alfa