ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠοιοί ήρθαν, ποιοί έφυγαν και ποιούς περιμένουμε!

Ποιοί ήρθαν, ποιοί έφυγαν και ποιούς περιμένουμε!

Αυτό που αναμενόταν από τα μέσα σχεδόν της περσινής περιόδου έγινε. Ένα γερό δηλαδή ξεσκαρτάρισμα ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, οι οποίοι ήλθαν, είδαν και απήλθαν χωρίς να προσφέρουν σχεδόν το παραμικρό στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ του Άνχελ Γκόμεθ περάσαμε πλέον στην ΟΜΟΝΟΙΑ του Νεόφυτου Λάρκου, ελπίζοντας ότι η εμπειρία του Κύπριου μέχρι πρότινος προπονητή και νυν Διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας μας, τον βοήθησε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Βέβαια όλα αυτά είναι θεωρία αφού όπως λέμε πάντα στο ποδόσφαιρο, καθρέφτης είναι το γήπεδο. Αυτό που θα κάνουμε τώρα είναι να καταγράψουμε μια αναλυτική κατάσταση με τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από το περσινό ρόστερ και αυτούς που προστέθηκαν στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε αυτή την περίοδο.

Από την περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγαν οι Πρέτσε, Μεχίας, Ζίβετς, Μότα, Λόρα, Βύντρα, Άλεξ, Ατζαγκούν, Εντρένα, Μόντες (δανεικός), Αλέξανδρος Αντωνίου (δανεικός), Κολοβός Λοέ και  Γκαφούρ. Οι δυο τελευταίοι δεν έχουν λύσει τα συμβόλαια τους με την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως  είναι εκτός πλάνων από την ομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε μέχρι στιγμής σε 11 προσθηκες. Πρόκειται για τους: Φράνσις Ουζόχο, Χαράλαμπο Κυριακίδης, Μίχαελ Λούφτνερ, Ζοέλ Περέιρα, Άνταμ Λανγκ, Βίτορ Γκόμες, Μίκαελ Ορτέγκα, Νικόλα Παναγιώτου, Ερίκ Μποτεάκ, Χεν Εζρά και Τιάγκο Φερέιρα.

Πλέον αυτό που απομένει για την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας μας για την σεζόν 2019 – 2020 είναι η προσθήκη ακόμη τριών ποδοσφαιριστών. Οι δύο θέσεις είναι κρατημένες αφού η ομάδα μας θα προχωρήσει στην απόκτηση αριστερού μπακ και επιθετικού, ενώ για την τρίτη προσθήκη φαίνεται πως θα αναμένουμε μέχρι τέλος της μεταγραφικής περιόδου για να δούμε εξελίξεις, αφού διακαής πόθος του Νεόφυτου Λάρκου όπως όλα δείχνουν είναι να παλέψει μέχρι τέλους για να φέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον Βαλεντίν Ρομπέρς.

Βέβαια η περίπτωση του Γάλλου αμυντικού του Απόλλων παραμένει πολύ δύσκολη λόγω του συμβολαίου που διατηρεί με την Λεμεσιανή ομάδα και σίγουρα θα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, είτε για κεντρικό αμυντικό, είτε για ανασταλτικό μέσο.

Autoremarketing

Bet on Alfa