ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠοιος να συγκριθεί μαζί σου…

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

Παροξυσμός, τρέλα, παθολογική αγάπη. Αυτό που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου της Ομόνοιας είναι κάτι μοναδικό, γι’ αυτό και ξεχωρίζει ο πράσινος λαός. Τίποτα δεν τον πτοεί, ούτε οι χαμηλοί προϋπολογισμοί, ούτε το γεγονός ότι η διοίκηση δεν μίλησε για τίτλο.

Bet on Alfa

Η αγάπη για την ομάδα του, αρκεί. Εκατοντάδες οπαδοί της Ομόνοιας συρρέουν από το πρωί στα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό με την Μπούντουτσνοστ. Ο κάθε Ομονοιάτης θέλει να είναι εκεί, στο ΓΣΠ, να δηλώσει παρών δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, που στο πρώτο ματς έθεσε τις βάσεις για πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Από πλευράς διοίκησης υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου και το απόγευμα της Πέμπτης (19:00) το ΓΣΠ θα κοχλάζει. Ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας το μεσημέρι σε ραδιοφωνικό σταθμό, δεν θέλησε να αναφερθεί σε αριθμό αφού είναι νωρίς ακόμη, όμως ένας νούμερο πέραν των 12 χιλιάδων οπαδών θα είναι εντυπωσιακό για την εποχή. Ίσως αγγίξει και τις 15.000! Αυτός είναι ο κόσμος της Ομόνοιας, ένας και μοναδικός. Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

Autoremarketing

Bet on Alfa