ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠοιότητα, εμπειρία αλλά και γνώριμες λύσεις

Ποιότητα, εμπειρία αλλά και γνώριμες λύσεις

Με το τρίπτυχο, ποιότητα, εμπειρία αλλά και γνώριμες λύσεις, γίνονται οι προσπάθειες από την Ομάδα Προγραμματισμού για σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ. Τόσο οι Λάρκου και Ταραπουλούζης όσο και ο Μπεργκ, που εντάχθηκε στην Ομάδα από τη Δευτέρα, έχουν ως στόχο να ανεβάσουν το επίπεδο της Ομόνοιας.

Bet on Alfa

Άλλωστε, η προσέγγιση του Νορβηγού προπονητή στον Πολωνό αμυντικό, Γιακούμπ Ρζεζνίστσακ, δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση. Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις των Κορέια και Ρομπέρζ αλλά και του Τιάγκο που έχει βάλει υπογραφή. Γνώριμες λύσεις, που η παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια και οι αριθμοί τους, λένε πως είναι ικανοί για να συμβάλουν σε πρωταγωνιστική πορεία.

Από βδομάδας αναμένεται να έχουμε μαζικές ανακοινώσεις για μετεγγραφές ποδοσφαιριστών. Με κάποιους η Ομόνοια είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Και αφού ήλθε και ο προπονητής, συλλογικά θα γίνει η προσπάθεια σύναψης συνεργασίας με τους εκλεκτούς. Ο Μπεργκ μπορεί να επιστρέφει σήμερα στην πατρίδα του, όμως θα είναι σε καθημερινή επαφή με τους Λάρκου και Ταραπουλούζη για ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό.

Autoremarketing

Bet on Alfa