ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠορτογαλία win και χωρίς Ρονάλντο... τρελή ανατροπή για Τουρκία...

Πορτογαλία win και χωρίς Ρονάλντο… τρελή ανατροπή για Τουρκία (βίντεο)

Πρώτο ματς και πρώτη νίκη για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στη νεοσύστατη διοργάνωση καθώς επιβλήθηκε στην Λισαβόνα εκείνης του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος έκανε extreme makeover σε σχέση με το πρώτο ματς του Group με την Πολωνία. Για τους Πορτογάλους δεν έπαιζε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προτίμησε να κάνει focus στην Γιουβέντους. Μόλις 4 νίκες οι Ατζούρι στα 14 τελευταία παιχνίδια τους.

Bet on Alfa

Από την αρχή πίεσαν οι γηπεδούχοι και έπαιζαν στο μισό γήπεδο τους ανανεωμένους Azzurri που είχαν μηδαμινά πράγματα να προσφέρουν επιθετικά. Στο 26′ ο Ντοναρούμα έχασε την μπάλα και ο Ρομανιόλι έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα και στη συνέχεια οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 είχαν φάσεις με τον Μπρούμα. Στην προσπάθειά του να διώξει ο Κριστάντε λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ καθώς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο και στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Γουίλιαμ Καρβάλιο έστειλε την μπάλα άουτ με αριστερό σουτ.

Οτι δεν έκαναν στα 45 λεπτά τους πρώτους μέρους οι Πορτογάλοι, το έκαναν σε τρία στην επανάληψη καθώς με ωραία κίνηση και πλασέ με το αριστερό ο Αντρέ Σίλβα νίκησε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μίλαν, Ντοναρούμα (1-0). Ο τελευταίος έκανε εκπληκτική επέμβαση σε τρομερό σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα και η συνέχεια ήταν ήταν όλη… Πορτογαλία με μονότερμα και παρουσία γύρω και μέσα στην περιοχή, αν και ποτέ δεν ήρθε το δεύτερο γκολ. Οι επεμβάσεις του Ντοναρούμα σε Πίζι και Ρενάτο Σάντσες είναι αυτές που αξίζει περισσότερο να θυμηθεί κανείς.

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Μάριο Ρουί, Ζοάο Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Πίζι (74′ Ρενάτο Σάντσες), Μπρούμα (77′ Ζέλσον Μάρτινς), Ρούπεν Νέβς, Μπερνάρντο Σίλβα, Αντρέ Σίλβα.

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Κρισίτο (74′ Εμερσον), Ρομανιόλι, Καλντάρα, Λατσάρι, Μποναβεντούρα, Ζορζίνιο, Κριστάντε (79′ Μπελότι), Κιέζα, Τζάτζα, Ιμόμπιλε (59′ Μπεράρντι).

 

Ανατροπή η Τουρκία, ισόπαλη η Σερβία
Απίθανο ματς στη Σόλνα και η Τουρκία ξανά στο κόλπο της πρόκρισης! Η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε τρελή ανατροπή στη Σουηδία επικρατώντας 3-2, αφήνοντας έτσι στην άκρη την ήττα της πρεμιέρας από τη Ρωσία. Οι Σκανδιναβοί προηγήθηκαν με τους Τέλιν, Κλάεσον, ωστόσο ο Τσαλχάνογλου έβαλε ξανά την ομάδα του στο ματς. Ο Ακμπάμπα ισοφάρισε σε 2-2 και ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 3-2. Ο Μίτροβιτς ήταν εξαιρετικός, αλλά η Σερβία δε μπόρεσε να πετύχει τη δεύτερη νίκη στον όμιλο, μιας και παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στους Ρουμάνους (2-2). Ο φορ της Φούλαμ πέτυχε το 1-0, αλλά ο Στάντσιου έφερε το ματς στα ίσα. Ο Μίτροβιτς έφτασε τα 17 γκολ σε 24 ματς με τη χώρα του, αλλά ο Τουκουντεάν στο 68′ διαμόρφωσε το 2-2. Η Σκωτία στην πρεμιέρα της στον όμιλο επικράτησε 2-0 της Αλβανίας εντός έδρας και την έπιασε στην κορυφή. Ο Χιμσίτι με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και ο Νέισμιθ διαμόρφωσε το 2-0 στο 68ο λεπτό. Πολλά παράπονα από τους Αλβανούς. Το Μαυροβούνιο επικράτησε 2-0 της Λιθουανίας εντός έδρας, ενώ η Ανδόρα έκανε την έκπληξη, αφού απέσπασε ισοπαλία 1-1 από το Καζακστάν. Ισόπαλη η Μάλτα εντός με το Αζερμπαϊτζάν.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

League A – 3ο γκρουπ: Πορτογαλία – Ιταλία 1-0

League B – 2ο γκρουπ: Σουηδία – Τουρκία 2-3

League C – 1ο γκρουπ: Σκωτία – Αλβανία 2-0

4ο γκρουπ: Σερβία – Ρουμανία 2-2,

Μαυροβούνιο – Λιθουανία 2-0

League D – Πρώτο γκρουπ: Ανδόρα – Καζακστάν 1-1

3ο γκρουπ: Μάλτα – Αζερμπαϊτζάν 1-1

Κόσοβο – Νησιά Φερόε 2-0

Autoremarketing

Bet on Alfa