ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρεμιέρα για την φουτσαλική Ομόνοια στο Champions League

Πρεμιέρα για την φουτσαλική Ομόνοια στο Champions League

Πρεμιέρα σήμερα στον τέταρτο όμιλο της προκριματικής φάσης για τη διοργάνωση UEFA Futsal Champions League και η Ομόνοια δίνει το πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο την Gazi Üniversitesi SK Τουρκίας.

Bet on Alfa

Η πρωταθλήτρια μας κυνηγά νικηφόρο αποτέλεσμα για να δημιουργήσει από νωρίς τις προϋποθέσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 19:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision. Ο κόσμος της ομάδας μας είναι καλό να δώσει όσο το δυνατό μαζικό παρών, να χειροκροτήσει τους θριαμβευτές της περσινής σεζόν και να τους ωθήσει στην επιτυχία. Νωρίτερα (16:30) στην ίδια αίθουσα θα διεξαχθεί ο αγώνας SK Pinerola Bratislava (Σλοβακία) – Vaengir Jupiters (Ισλανδία). Όλοι οι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν στην Κύπρο.

Η 2η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη 28 Αυγούστου με τις αναμετρήσεις Ομόνοια – Vaengir Jupiters και Gazi Üniversitesi SK – SK Pinerola Bratislava. Στο φινάλε της 30ης Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αγώνες Ομόνοια – SK Pinerola Bratislava και Vaengir Jupiters – Gazi Üniversitesi SK. Η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση θα συνεχίσει στο main round και οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 8-13 Οκτωβρίου στην Κροατία.

Autoremarketing

Bet on Alfa