ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠροέχει η πρόκριση, όχι το θέαμα

Προέχει η πρόκριση, όχι το θέαμα

Η Ομόνοια στο φιλικό με τον Ερμή έστειλε θετικά μηνύματα, σε σχέση και με τι προηγήθηκε στα φιλικά στην Πολωνία. Η ομάδα μας δείχνει πως, μέσα από τα παιχνίδια και όσο περνά ο χρόνος να γίνεται καλύτερη. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν και αδυναμίες, οι οποίες χρίζουν προσοχής και δουλειάς από την τεχνική ηγεσία. Περισσότερα θα έλεγε κανείς, στην δημιουργία, αλλά και στην ανασταλτική λειτουργία, κι ας μην δέχθηκε γκολ στο πρόσφατο φιλικό. Η ομάδα θέλει τον χρόνο της και δεν θα κριθεί σήμερα, αλλά σε βάθος χρόνου.

Bet on Alfa

Βεβαίως, αυτό που προέχει είναι να παρουσιαστεί με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στα ματς με την Μπούντουτσνοστ, ώστε να πάρει την πρόκριση, αυτός είναι ο αυτοσκοπός. Αν κάποιος περιμένει την ομάδα να βγάζει… μάτια τέτοια περίοδο, σίγουρα είναι εκτός πραγματικότητας. Να περάσει το εμπόδιο της ομάδας του Μαυροβουνίου και θα έχει τον χρόνο στη συνέχεια να ανεβάσει ρυθμό. Άλλωστε, πολλά θα αλλάξουν, αφού στην ομάδα προστέθηκαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, που σύμφωνα με τα στοιχεία της είναι ικανοί να ανεβάσουν το επίπεδο και να κάνουν την διαφορά.

Γι’ αυτό, λοιπόν, στα ματς με τους Μαυροβούνιους προέχει η πρόκριση που θα επιφέρει στην ομάδα μας σημαντικά οικονομικά οφέλη, αλλά και δυναμική ενόψει της συνέχειας. Βήμα, βήμα και όπου βγάλει…

Autoremarketing

Bet on Alfa