ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠροβάδισμα με τεσσάρα! (vid)

Προβάδισμα με τεσσάρα! (vid)

Η Μπενφίκα κέρδισε με 4-2 την Άιντραχτ, που έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες, για να πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Bet on Alfa

Η Μπενφίκα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η Άιντραχτ έμεινε με 10 παίκτες από το 20’ για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, με τον εκπληκτικό Ζοάο Φέλιξ να κάνει το πρώτο χατ τρικ στην επαγγελματική του καριέρα! Βέβαια, οι Αετοί της Φρανκφούρτης κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ παρά τα πολλά τους προβλήματα και ελπίζουν ότι η επιθετική τους γραμμή θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στον επαναληπτικό για τη μεγάλη ανατροπή.

Και οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς με στόχο να επιτεθούν. Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός από το ξεκίνημα και στο 20’ ήρθε η φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Ο Σάμαρης έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια στη μεσαία γραμμή και η φάση κατέληξε στο πέναλτι και στην αποβολή του Εντικά πάνω στον Ζέντσον. Ο Ζοάο Φέλιξ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να παίξουν πιο αμυντικά, όμως στο 40’ ο Γιόβιτς έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1! Η χαρά δεν κράτησε πολύ για την Άιντραχτ, καθώς στο 43’ ο Ζοάο Φέλιξ με σουτ εκτός περιοχής αιφνιδίασε τον Τραπ και έκανε το 2-1 για την Μπενφίκα. Ο Τραπ έκανε μεγάλη απόκρουση στο 45’ στην προσπάθεια του Σέρβι, ενώ στις καθυστερήσεις το γκολ του Κόστιτς ακυρώθηκε για οφσάιντ για τους φιλοξενούμενους.

Η επανάληψη ξεκίνημα με τους παίκτες του Λαζ να μπαίνουν πολύ δυνατά, τον Σίλβα να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 49’ και τον Ντίας να κάνει το 3-1 δευτερόλεπτα αργότερα! Το 4-1 δεν άργησε να έρθει ξανά με τον Ζοάο Φέλιξ στο 54’. Ο Σεφέροβιτς έχασε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία για την Μπενφίκα στο 69’, πριν ο Πασιένσια, που ήρθε από τον πάγκο, δώσει ελπίδες για την Άιντραχτ με το 4-2 στο 72’. Κόστιτς (78’) και Σεφέροβιτς (88’) έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Μπενφίκα (Μπρούνο Λαζ): Βλαχοδήμος, Κορσιά (66’ Πίτσι), Ζαρντέλ, Ρουμπέν Ντίας, Γκριμάλντο, Σάμαρης (85’ Ζίβκοβιτς), Φέισα, Ζέντσον Φερνάντες, Σίλβα (60’ Σεφέροβιτς), Σέρβι, Ζοάο Φέλιξ

Άιντραχτ (Άντι Χίτερ): Τραπ, Ντα Κόστα, Άμπραχαμ, Χίντερεγκερ, Εντικά, Κόστιτς, Χασέμπε, Φερνάντες, Ρόντε (85’ Γκατσίνοβιτς), Ρέμπιτς (68’ Πασιένσια), Γιόκιτς (60’ Ντε Γκουζμάν)

 Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa