ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΠροπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 ο Γιώργος Ιωάννου

Προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 ο Γιώργος Ιωάννου

Στην θέση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 έχει επιλεγεί ο κ. Γιώργος Ιωάννου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν στην ΟΜΟΝΟΙΑ U15 κατακτώντας το πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Εργάστηκε και πριν τέσσερα χρόνια στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, καθώς ήταν προπονητής στην ΟΜΟΝΟΙΑ U18 και U14.

Bet on Alfa

Προηγουμένως ήταν για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό U16 και ένα χρόνο στον Ολυμπιακό U13, ενώ παράλληλα εκτελούσε καθήκοντα Τιμ Μάνατζερ στην πρώτη ομάδα.

«Πρόκειται για μια κρίσιμη ηλικία για την Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θέλουμε να μπουν γερές βάσεις έτσι ώστε να ετοιμαστούν ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, αυτός είναι ο βασικός στόχος. Επιπλέον ζητούμενο είναι η ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά. Είναι σημαντικό ότι μετά από απόφαση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας, Βασίλη Μήττα, οι προπονήσεις θα γίνονται μαζί με την U19 και έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερος ρυθμός και ανταγωνισμός. Θεωρώ σημαντικό να δημιουργηθεί ένα καλό κλίμα στην ομάδα για να μπορούν οι ποδοσφαιριστές μου να το διασκεδάζουν και να νιώθουν σημαντικοί μέσα στο σύνολο. Χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς σε αυτή την ομάδα υπάρχει ποιότητα και είμαι αισιόδοξος πως κάποιοι ποδοσφαιριστές θα προωθηθούν στην Α΄ ομάδα στο μέλλον. Συνεχίζουμε πάντα με το πλάνο της Ακαδημίας και με αυτό θα δούμε αποτελέσματα» ανέφερε ο κ. Γιώργος Ιωάννου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Autoremarketing

Bet on Alfa