ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρος Primetel: Ποιον συμφέρει η σύγκρουση;

Προς Primetel: Ποιον συμφέρει η σύγκρουση;

Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα μας και την Primetel, έτσι ώστε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα στο μέλλον, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ακόμα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εφικτό, αφού η εταιρεία τηλεοπτικών μεταδόσεων αδιαφορεί να στείλει συμβόλαιο με πιο ελκυστικούς όρους

Bet on Alfa

Όλος ο κόσμος ξέρει πλέον πως μετά την  σύμπραξη Cablenet/Primetel έχει γίνει συμφωνία με το αντίπαλο δέος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το ΑΠΟΕΛ, με ετήσιες απολαβές 2.8 εκ ευρώ.

Η Primetel δηλαδή δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι  ΟΜΟΝΟΙΑ θα αδικείται κατάφορα για την επόμενη 5ετία με 1,7 εκ τον χρόνο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κύριοι της Primetel  έχει τον μεγαλύτερο όγκο οπαδών στην Κύπρο όσον κι αν κάποιοι προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο. Γι’ αυτό και αξίζει μεγαλύτερου σεβασμού.

Θεωρούμε πλέον ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει τόσο ο κόσμος όσο και η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. Όσοι δεν μας σέβονται είναι καιρός να αρχίσουν να μας φοβούνται!

Autoremarketing

Bet on Alfa