ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠροσοχή στην παγίδα!

Προσοχή στην παγίδα!

Κανένα παιχνίδι δεν θεωρείται τελειωμένο πριν διεξαχθεί ή σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής. Υπάρχουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ σε αρκετές περιπτώσεις, όπως είναι το παιχνίδι της Ομόνοιας την Κυριακή με την Πάφος FC στο Παφιακό. Ωστόσο, είναι στη θεωρία, η πράξη είναι που μετρά.

Bet on Alfa

Κι επειδή η Ομόνοια απώλεσε σημαντικούς βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν (Εθνικός 0-1, Δόξα 0-0, Παραλίμνι 2-2, ΑΕΛ 1-2), είναι καλό να πάει υποψιασμένη στην Πάφο. Παράλληλα, με σοβαρότητα και πειθαρχία, ώστε να καταφέρει να φύγει με το «διπλό».  Να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της και να πάει με φόρα στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Η αντίπαλός της θα επιδιώξει βαθμολογικό κέρδος, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Η δύναμη αναμένεται να είναι κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού της και η Ομόνοια θα πρέπει να προτάξει τα δικά της όπλα.

Ποια είναι αυτά; Υπομονή, καλή κυκλοφορία της μπάλας, ταχύτητα και πλαγιοκοπήσεις, αγωνιστική πειθαρχία και να γίνει πιο παραγωγική. Να αξιοποιήσει στο μεγαλύτερο βαθμό τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει. Κι αν είναι δυνατό να σκοράρει το συντομότερο.

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας την ανωτερότητα της Ομόνοιας, άλλωστε το μαρτυρά η βαθμολογική θέση και τα αποτελέσματα των δυο ομάδων. Όμως, είναι παιχνίδι με βαθμολογική ιδιαιτερότητα και για την αντίπαλό μας και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να πέσει η Ομόνοια στην παγίδα.

Στο τελευταίο μας η εμφάνιση δεν ήταν καλύτερη. Επιβάλλεται η ομάδα μας να ανεβάσει την απόδοσή της και να «σκοτώσει» το παιχνίδι όταν της δοθεί η ευκαιρία. Με τον πράσινο λαό στο πλευρό της, η Ομόνοια μπορεί να προσθέσει άλλη μια χάντρα στο κομπολόι της και να συνεχίσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Autoremarketing

Bet on Alfa