ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρόεδρε πήρες μια γερή γεύση... Καμιά εμπιστοσύνη σε αυτούς...

Πρόεδρε πήρες μια γερή γεύση… Καμιά εμπιστοσύνη σε αυτούς τους κυρίους!

Τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο ΑΕΚ Αρένα αποτελούν προσβολή για το άθλημα που ονομάζεται ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν μιλάμε για ένα “ανθρώπινο” λάθος, αλλά για μια διαιτησία με εγκληματικά και εσκεμμένα λάθη, εναντίον της μιας από τις δύο αγωνιζόμενες ομάδες. Τελεία και παύλα!

Bet on Alfa

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μοιάζει με καζάνι που βράζει. Νιώθει έντονα το αίσθημα της αδικίας και δικαιολογημένα ζητά από την Διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να λάβει τα μέτρα της. Αυτό το φαινόμενο βέβαια δεν είναι σημερινό, αλλά διαχρονικά η ομάδα μας “έπεφτε” θύμα όλων αυτών που καταστρέφουν μεθοδικά το άθλημα, για να εξυπηρετήσουν συμφέροντά.

Αυτή η νέα «σφαγή» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήρθε για προσγειώσει τον Πρόεδρο της ομάδας μας Σταύρο Παπασταύρου στην πραγματικότητα. Όντας φρέσκος στο χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου και με διαφορετική φιλοσοφία σαν άνθρωπος με απεριόριστες γνώσεις στην διοίκηση και στο marketing, μπορεί να θεωρούσε και ο ίδιος ότι θα σεβαστούν αυτοί που διοικούν το άθλημα, ότι ένας άνθρωπος από την άλλη πλευρά του πλανήτη ήρθε να επενδύσει στο ποδόσφαιρο ως διοικητικός ηγέτης της μεγαλύτερης ομάδας του νησιού.

Όμως αγαπητέ Πρόεδρε δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι και θεωρούμε ότι το κατάλαβες πάρα πολύ καλά το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο στόχος τους ήταν, είναι και θα είναι να πλήττουν αγωνιστικά και οικονομικά την ΟΜΟΝΟΙΑ, έτσι ώστε να την έχουν γονατισμένη. Δεν μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε γιατί πολύ απλά ο βιός και η πολιτεία τους μας το ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ.

Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλείται να πάρει κρίσιμες και σημαντικές αποφάσεις τα επόμενα 24ώρα. Μετά από πάρα πολλά χρόνια όμως έχει το μεγάλο της όπλο ως σύμμαχο. Τον πράσινο λαό, ο οποίος φαίνεται να έχει στήσει μια τεράστια ασπίδα γύρω της. Έτσι λοιπόν ο Σταύρος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του πρέπει να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν αυτό τον κόσμο δίπλα τους.

Να προστατεύσουν την ομάδα με ότι όπλα διαθέτουν, έχοντας όμως κατά νου ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Όσα όμορφα λόγια κι αν ακούσετε στις συναντήσεις που θα πραγματοποιήσετε με Κούμες και λοιπούς συγγενείς θα είναι του αέρα. Αν δεν λάβουμε σοβαρά και δυναμικά μέτρα, ένας νέος Γιώργος Νικολάου θα εμφανιστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα, για να κατακρεουργήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και να μας προσγειώσει ξανά απότομα στην πραγματικότητα!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa