ΑρχικήDaily NewsΠόση βλακεία Θεέ μου...

Πόση βλακεία Θεέ μου…

Και να σου ξαφνικά, οι ειδήμονες του ποδοσφαίρου, ανήγαγαν τον πανηγυρισμό του Ντάρμπισαϊαρ, στο θέμα της ημέρας. Το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (σε δημιουργία και εκτέλεση) και ίσως ένα από τα καλύτερα της χρονιάς, επισκιάστηκε από ένα σωρό μπούρδες που ξεπερνούν το όριο της βλακείας.

Bet on Alfa

Επί της ουσίας, το να φορτώνεις σε ένα Άγγλο γενικότερα φιλο-ναζιστικές τάσεις, αποτελεί ένα τεράστιο ηθικό ζήτημα. Γιατί, για να λέμε τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη, τον Ναζισμό στην Ευρώπη, τον πολέμησαν κύρια οι Σοβιετικοί και οι Άγγλοι. Τα αντιναζιστικά αισθήματα λοιπόν των Άγγλων είναι γνωστά ανά την υφήλιο. Γι’ αυτό και τα ποδοσφαιρικά ντέρμπι μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Και μας το θύμισε περίπου και ο Ματ, στην χτεσινή του ανάρτηση στο fb.

Στην Κύπρο όμως, ότι δεν είναι βαμμένο με κίτρινο και μπλε, ή έστω ελαφρό γαλάζιο ενοχλεί. Όπως ενοχλεί και η αγωνιστική άνοδος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Γιατί το ποδοσφαιρικό θέμα της ημέρας χτες, δεν ήταν ο πανηγυρισμός του Ντάρμπισαϊαρ. Ήταν τα μέτρα που επέβαλε η UEFA στην ΚΟΠ για τους κόκκινους φακέλους. Τονίζουμε το επέβαλε… Και τα οποία, κατά παράδοξο τρόπο, έχουν ισχύ από σήμερα!

Με άλλα λόγια λοιπόν, περίπου διαγράφονται όσοι φάκελοι ήρθαν την φετινή σεζόν. Ποιες ομάδες λοιπόν, ευνοούνται με αυτή την διευθέτηση;

Τα προβλήματα του ποδοσφαίρου μας είναι τεράστια και βαθιά… Και οι ηγέτες της ΚΟΠ, αποτελούν μέρος του προβλήματος. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα media τους στηρίζουν και τους βοηθούν σε κάθε τους κίνηση… Για να περάσουν λοιπόν “αναίμακτα” κάποιες ρυθμίσεις στους κανονισμούς, που η UEFA επέβαλε, τα media, έριξαν και ένα Ντάρμπισαϊαρ στην επικαιρότητα, για να στρέψουν την προσοχή του κόσμου αλλού.

Εδώ είναι που κατά την άποψη μας, το σωματείο μας υστερεί. Την ατζέντα την χαράσσεις εσύ, δεν ακολουθείς. Και για την ΟΜΟΝΟΙΑ, πρωταρχικό θέμα χτες, θα έπρεπε να ήταν αλλαγή του θεσμικού πλαισίου με την παρέμβαση της UEFA και το πως φτάσαμε στο σημείο αυτό. Και όχι να “βάλει χέρι” στον Πογιατζή, για τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του στο κρατικό (πλέον κυβερνητικό) κανάλι. 

Autoremarketing

Bet on Alfa