ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠ. Τουντούρης: "Αντιλαμβάνεστε πως το προσωπικό του πρόβλημα είναι...

Π. Τουντούρης: “Αντιλαμβάνεστε πως το προσωπικό του πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό”

Αναδημοσίευση: Goal.philenews.com

Bet on Alfa

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο μάνατζερ του Δημήτρη Κολοβού, Πασχάλης Τουντούρης. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής, σύφωνα με τον ατζέντη του, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ομόνοια και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό για προσωπικούς λόγους.

Ο εκπρόσωπος του Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή αναφέρθηκε στην αποχώρηση του μεσοεπιθετικού από την Ομόνοια, την πορεία του στους πράσινους, τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ σε ερώτηση για τον Γιάννη Αναστασίου τον οποίο επίσης εκπροσωπεί, απάντησε διπλωματικά.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το πώς έγινε το deal με το αθηναϊκό τριφύλλι και αν υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο: «Το θέμα του Ατρόμητου δεν υπήρχε ποτέ, δεν υπήρχε ενδιαφέρον, ούτε συζητήσεις. Προφανώς συνειρμικά κάποιοι συνάδελφοι σας σκεπτόμενοι πως ήταν επιλογή του Αναστασίου ο Δημήτρης στην Ομόνοια, σε συνδυασμό με την επιθυμία του Δημήτρη να φύγει, ένας προορισμός ήταν ο Ατρόμητος. Όμως δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Δεν άρχισαν από καιρό οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, σεβαστήκαμε απόλυτα το συμβόλαιο με την Ομόνοια. Σε καμία περίπτωση η αιτία του διαζυγίου δεν ήταν συμφωνία με άλλη ομάδα. Πρέπει να το ξεκαθαρίσω αυτό. Απλά επειδή η αλήθεια ήταν πως καθυστερήσαμε με την Ομόνοια λόγω λεπτομερειών και γραφειοκρατίας. Ο περίοδος των προετοιμασιών είναι κρίσιμος, ήταν σημαντικό ο Δημήτρης να συμμετάσχει και έτσι επισπεύσαμε τις διαδικασίες και γι αυτό ίσως φάνηκε απότομα στον κόσμο της Κύπρου».

Για την επιθυμία του Κολοβού να αποχωρήσει: «Ο λόγος ήταν καθαρά προσωπικός, ένα προσωπικό πρόβλημα που τον οδήγησε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Ομόνοια, ήταν μια περίοδος που βρήκε τα πατήματά του μετά από μεγάλη αποχή. Το θέμα είναι πως όταν σε ένα περιβάλλον είσαι ικανοποιημένος, υπάρχει μια σωστή οικονομική διαχείριση, σωστή διοίκηση και μια ομάδα που μπορεί να σου προσφέρει μια ευρωπαϊκή πορεία, είναι δύσκολο να φύγεις. Αντιλαμβάνεστε πως το προσωπικό του πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό».

Για την απόδοση του στην Ομόνοια: «Αναγεννήθηκε κυρίως αγωνιστικά και όσον αφορά την φυσική του κατάσταση. Όσον αφορά την βοήθεια που έδωσε, σίγουρα θα μπορούσε περισσότερα, θα μπορούσε να αναδειχθεί περισσότερο. Χρειαζόταν χρόνος, διαφορετική διαχείριση σε κάποια παιχνίδια. Η ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση πέρσι και δυστυχώς η μπάλα τους παίρνει όλους. Ο κόσμος είναι απαιτητικός και δικαίως. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον που επικρατεί μια πίεση και όχι οι κατάλληλες συνθήκες για να βγεις από τα άσχημα αποτελέσματα, πχ δεν υπήρχε καλό ρόστερ… Σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι δύσκολο να ανεδείχθη κάποιος ποδοσφαιριστές. Τον βοήθησαν τα παιχνίδια που πήρε».

Για την μετεγγραφή του στον ΠΑΟ: «Δεν έχει επισημοποιηθεί η μετεγγραφή. Υπάρχει προφορική συμφωνία».

Για το αν ισχύει το γεγονός πως θα πληρώσει ο ίδιος ο Κολοβός την Ομόνοια (περίπου 130.000 ευρώ): «Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό. Αυτό που θέλω να πω είναι πως υπήρξε μια άριστη συνεργασία με την Ομόνοια. Επήλθε ένας δίκαιος συμβιβασμός και θεωρώ πως και οι δύο πλευρές διατήρησαν τα συμφέροντα τους σε ένα καλό επίπεδο. Σίγουρα η Ομόνοια μπορούσε περισσότερο, ο Δημήτρης λιγότερο, αλλά είναι μια δίκαιη συμφωνία».

Για το αν η Ομόνοια διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή: «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες της συμφωνίας. Έμμεσα να σας το επιβεβαιώσω. Η Ομόνοια διατηρεί τα συμβόλαια της και για το μέλλον».

Για τον τέως τεχνικό της Ομόνοιας, Γιάννη Αναστασίου: «Περασμένα ξεχασμένα. Ο κύριος Αναστασίου είναι στον Ατρόμητο, σε μια ανταγωνιστική ομάδα που παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν είναι καλό να ξύνουμε πληγές. Γενικά θεωρώ πως θα έπρεπε να έχει περισσότερο χρόνο να δείξει τις ικανότητες του. Δεν είχε την δυνατότητα να χτίσει μια ομάδα ο ίδιος αν και αυτός ήταν ο προγραμματισμός όταν συμφωνήσαμε. Κοιτάμε μπροστά, η Ομόνοια έκλεισε ένα πολύ καλό προπονητή. Ελπίζω η διοίκηση να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και να φέρει χαρές στον κόσμο της».

Autoremarketing

Bet on Alfa