ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΡίχνει «δίκτυα» σε δοκιμασμένη συνταγή

Ρίχνει «δίκτυα» σε δοκιμασμένη συνταγή

Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν την προηγούμενη διετία μετά από εισήγηση του Μπεργκ, ο οποίος τους γνώριζε είτε από κοινή θητεία τους είτε γιατί είχε πλήρη άποψη. Και δικαιώθηκε ο Νορβηγός. Και φέτος, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ξεκάθαρα ότι θα κινηθεί σε σίγουρες λύσεις, σε δοκιμασμένη συνταγή. Άλλωστε, η επιτυχία κρέμεται από μια κλωστή.

Bet on Alfa

Ο Μιξ Ντίσκερουντ, λοιπόν, που απασχολεί την ΟΜΟΝΟΙΑ για τη θέση του μέσου, είναι μια δοκιμασμένη λύση. Συμπατριώτης του Μπεργκ κατά το ήμισυ, αφού ο πατέρας του είναι Νορβηγός και η μητέρα του Αμερικανίδα. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει πλήρη άποψη για την αξία του Μιξ και τι μπορεί να προσφέρει στο παιχνίδι της ομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, κινείται για τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις, με τον Ντίσκερουντ να είναι υποψήφιος. Την Τρίτη η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει μπρος για την επόμενη σεζόν και θα θελήσει να υλοποιήσει άλλη μία ίσως και δύο μετεγγραφές. Στην πορεία θα προστεθούν τουλάχιστον άλλοι ένας – δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Τότε θα πάρει πλήρη μορφή και ο Μπεργκ θα θελήσει να φτιάξει την ομάδα που θα είναι σε θέση να φθάσει μακριά στην Ευρώπη.

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να ετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Επιβάλλεται να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας.

Autoremarketing

Bet on Alfa