ΑρχικήOFF THE RECORDΣήμερα μπλούζα Τουρκίας...αύριο μπλούζα FIFA!

Σήμερα μπλούζα Τουρκίας…αύριο μπλούζα FIFA!

Τελευταίοι και καλύτεροι τοποθετούμαστε για την πολυσυζητημένη φανέλα της Τουρκίας που φόρεσε ο “βασιλιάς” της ΚΟΠ… 

Bet on Alfa

Πίσω από κάθε τι μας αρέσει η ουσία και όχι τα λόγια του αέρα…

Περιμέναμε με το συγκεκριμένο περιστατικό να δούμε κάποια κριτική για τον Κουτσοκούμνη, όχι σε πατριωτική βάση αλλά για το ποιόν του “Βασιλιά” αλλά και τα αληθινά κίνητρα που τον οδήγησαν σε κάτι τέτοιο.

Δεν είδαμε όμως και αυτή την προσέγγιση θα χρησιμοποιήσουμε…

Θεωρείτε ότι είναι τόσο αδαής που να μην φανταζόταν ότι θα γινόταν ντόρος με το να φορέσει αυτή την φανέλα? Τα ζύγισε όμως πολύ καλά και το έκανε.

Τι ζύγισε;

Από την μια το γνώριζε ότι στην Κύπρο θα δεχόταν πυρά κυρίως από τα πιο ακραία εθνικιστικά στοιχεία, τα οποία ανέκαθεν υποστηρίζει, όμως από την άλλη πλευρά της ζυγαριάς είναι η καριέρα… Ε στον βωμό της καριέρας λοιπόν τίποτα δεν είναι πιο ιερό !

Για ποια καριέρα μιλούμε…

Προφανώς στόχος του δεν είναι η παραμονή απλά στην προεδρία της ΚΟΠ αλλά να ανέβει όσο γίνεται ψηλότερα στην πυραμίδα της ΦΙΦΑ! Προφανώς τέτοια meeting όπως αυτά στην Κωνσταντινούπολη ανεβάζουν τις μετοχές του “βασιλιά”. Δεν θα ωφελούσε σε τίποτα την προσωπική του καριέρα αν αρνιόταν να φορέσει την μπλούζα της Τουρκίας. Προφανώς θα δημιουργούσε αντιπάλους.

ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ!

Οι δύο τοποθετήσεις του ίδιου δε μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος είναι all the money που λένε και στο χωρκό μας! Εφκήκε μετά το παναύριν να πει ότι θα διαμαρτυρηθεί με email ότι τον επροσφωνήσαν ως εκπρόσωπο της Ελληνοκυπριακής κοινότητας και τον Σκοπιανό ως εκπρόσωπο της Μακεδονίας. ΧΑΧΑΧΑ. Πρώτο αν έθελες να διαμαρτυρηθείς θα το έκαμνες όσο ήσουν εκεί και όχι μετά, δεύτερο πόσο επίσημη και σκληρή μπορεί να είναι μία καταγγελία από email και τρίτον όταν έλαβες πρόσκληση για να πάεις Κωνσταντινούπολη, ως τι σε εκαλεσαν? Ως Κυπριακή Δημοκρατία? 

Ακόμη και τώρα δηλαδή θέλει να τηρήσει τα προσχήματα και αν διαμαρτυρηθεί για κάτι να το κάμει με το γάντι για να μην επηρεάσει την καριέρα του! 

Στην δεύτερη του τοποθέτηση ακούσαμε ακόμη ένα τραγελαφικό! Ότι φόρεσε την φανέλα της Τουρκίας για να αποδείξει την ελευθερία και την ανωτερότητα τον Ελλήνων. Και ότι ήθελε να αποδείξει στου Τούρκους ότι δεν τον αγγίζουν τα σύμβολά τους… ΧΑΧΑΧΑ! Τούτο επιτρέψετε μου να μεν το σχολιάσω!

Υ.Γ 1: Απόν σε ξέρει ακριβά σε γοράζει…

Υ.Γ 2: Ήδη τρίβεις τα χέρια σου και σου άνοιξε η όρεξη που πήρες αυξημένη προβολή από την ΦΙΦΑ με την διαχείριση της κατάστασης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, αλλά μην ξεχνάς, ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa