ΑρχικήDaily NewsΣεμινάριο διαιτησίας σε ποδοσφαιριστές και προπονητές

Σεμινάριο διαιτησίας σε ποδοσφαιριστές και προπονητές

Στα πλαίσια των κανονισμών κριτηρίων UEFA πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία σεμινάριο με θέμα Διαιτησία – Κανονισμοί Παιχνιδιού.

Bet on Alfa

Το Σεμινάριο απευθυνόταν προς τους προπονητές και τους αρχηγούς των Σωματείων Α’ και Β’ Κατηγορίας και πραγματοποιήθηκε στην παρουσία των διαιτητών κατηγορίας Elite.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, προβλήθηκαν επιμορφωτικά φιλμάκια σε σχέση με διαιτητικές αποφάσεις έγινε επεξήγηση κανονισμών διαιτησίας στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές από τους Υπεύθυνους εκπαίδευσης της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ κ. Jaap Uilenberg και Κώστα Καπιτανή.

«Ήταν ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, χρήσιμο για όλους, ποδοσφαιριστές και προπονητές και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το γεγονός πως έδωσαν το παρών τους όλοι οι αρχηγοί και οι προπονητές των ομάδων μας

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα και σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο, τέτοιες συναντήσεις να γίνονται σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα, παρά το γεγονός ότι οι κανονισμοί προνοούν μια φορά το χρόνο» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Διευθυντής του Σχεδίου Κριτηρίων UEFA της ΚΟΠ και Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Νικολάου.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa