ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣερί τεσσάρων νικών μετά από 28 μήνες!

Σερί τεσσάρων νικών μετά από 28 μήνες!

Με επιβλητική εμφάνιση και ένα μεγάλο σκορ που μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν οι επιθετικοί της αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες και ο Νίκος Εγγλέζου δεν της στερούσε ένα καθαρό γκολ, η Ομόνοια έκανε νέο άλμα. Αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν και έχει κάθε δικαίωμα να προσδοκεί σε ακόμη καλύτερη συνέχεια και επίτευξη του στόχου της.

Bet on Alfa

Η χθεσινή νίκη ήταν η τέταρτη σερί στη σεζόν, επίσης επίτευγμα που σημειώνει για πρώτη φορά φέτος. Η Ομόνοια κατέβαλε κατά σειρά τους Άρη, Παραλίμνι, ΑΕΛ και Ανόρθωση. Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμα πως μπορεί να κερδίσει και ματς ντέρμπι, μάλιστα με άνεση και στυλ.
Αξιοσημείωτο στοιχείο που καταγράφεται, είναι το διάστημα που έχει περάσει από τότε που η Ομόνοια είχε πετύχει ανάλογο σερί νικών. Δεν ήταν ούτε στην περσινή σεζόν αλλά στην προπέρσινη (2013-14)! 

Το omonoia24 ξεσκόνισε το αρχείο του και διαπίστωσε πως ήταν αρχές Νοεμβρίου του 2013 όταν η Ομόνοια έφθασε στις τέσσερις σερί νίκες. Από τότε πέρασαν 28 μήνες! 

Το σερί είχε αρχίσει με νίκη επί της Αλκής εκτός έδρας (1-0) αρχές Οκτωβρίου και συνεχίστηκε με νίκη επί της ΑΕΚ στο ΓΣΠ (1-0), της Δόξας στο Μακάρειο (6-0) και ακολούθως της Νέας Σαλαμίνας στο ΓΣΠ (3-0). Είχε φθάσει μέχρι και τις πέντε νίκες, με την Ομόνοια να περνά από το Παφιακό με 4-0 επί της ΑΕΚ Κουκλιών. Θα είναι ότι καλύτερο να δοθεί και τώρα συνέχεια και η Ομόνοια να υποτάξει και τον Αποέλ.

Ακόμη, η αποτελεσματικότητα που διακρίνει την Ομόνοια στα τελευταία ματς είναι μοναδική. Πέτυχε τα τρία γκολ επί της Ανόρθωσης σε 52 λεπτά, τα δυο στα πρώτα επτά λεπτά, σ’ ένα διάστημα που πέρα από τα γκολ δεν έφτιαξε άλλες μεγάλες ευκαιρίες. Μάλιστα η τέταρτη ευκαιρία ήταν το γκολ του Μπεμπέ στο 27′ που κακώς ακυρώθηκε. Θα είναι ευχής έργον να συνεχιστεί αυτή η αποτελεσματικότητα και με τον ίδιο τρόπο να χτυπήσει και τον Αποέλ το προσεχές Σάββατο.

Autoremarketing

Bet on Alfa