ΑρχικήDaily NewsΣεραφείμ: Στόχος η νίκη

Σεραφείμ: Στόχος η νίκη

Σε σημερινές δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της Ομόνοιας Δώρος Σεραφείμ, έδωσε το δικό του στίγμα για την μεθαυριανή αναμέτρηση. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι
κύριος στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, προσθέτοντας ότι  στόχος στο πρώτο παιχνίδι είναι η νίκη με μηδέν παθητικό. Δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας  στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ και για το παιχνίδι που έρχεται αναμένει ότι ο κόσμος θα είναι εκεί.

Bet on Alfa

‘Είναι γεγονός ότι με τις ομάδες των Σκοπίων έχουμε καλή παράδοση” είπε ο κ. Σεραφείμ.  ‘Είτε είμαστε το φαβορί, είτε δεν είμαστε, στόχος μας είναι να κερδίσουμε’ πρόσθεσε. Τόνισε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου, που αγοράζει μαζικά το εισιτήριο του ευχόμενος ότι η στήριξη αυτή θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική οικονομική σωτηρία του σωματείου. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα μια μεταγραφική κίνηση (επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι ο Καϊάφας το ψάχνει για αμυντικό μέσο), ενώ εξέφρασε βεβαιότητα ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και πειθαρχημένη.

Για το μεταγραφικό πλάνο Ιανουαρίου δήλωσε ότι καθοριστική θα είναι η ανάμειξη του τεχνικού διευθυντή,  ο οποίος θα έχει βαρύνουσα άποψη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό από τώρα και στο εξής. Τέλος όσο αφορά το οικονομικό, δήλωσε ότι η Διοίκηση έχει βάλει ως στόχο να περάσει και τον έλεγχο του Σεπτεμβρίου, ελπίζοντας ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί θετικά και θα φτάσει στα PLAY OFFS του EUROPA LEAGUE.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa