ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣε εξέλιξη η δημοπρασία για τη φανέλα του Τάκη...

Σε εξέλιξη η δημοπρασία για τη φανέλα του Τάκη Μαυρή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοπρασία για τη φανέλα του παλαίμαχου αστέρα της ομάδας μας, Τάκη Μαυρή, στο ιστορικό Κύπρος – Ιταλία 1-1, για ενίσχυση του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Bet on Alfa

Πρόκειται για ανεκτίμητης αξίας φανέλα. Η εθνική μας είχε πετύχει μια ιστορική επιτυχία εκείνο το βράδυ, καθώς απέσπασε ισοπαλία από την τότε Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, στο πρώτο της παιχνίδι μετά που είχε κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο. Μάλιστα, ο Τάκης Μαυρής ήταν ο χρυσός σκόρερ της Κύπρου.

Το παιχνίδι είχε διεξαχθεί το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 1983, στο Τσίρειο στάδιο που ήταν κατάμεστο με 25.000 θεατές (δεν υπήρχαν καθίσματα, ούτε στέγαστρο). Στο 47′ η Κύπρος προηγήθηκε και ο Γκρατσιάνι στο 58΄ ισοφάρισε.

Ο πλειστηριασμός γίνεται μόνο με την υποβολή γραπτών προσφορών στο Γραφείο του Προέδρου της ΚΟΠ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (κ. Αφροδίτη Χατζηπαναγή). Την Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι και αφού ο πλειστηριασμός ολοκληρωθεί, θα ανακοινωθεί η μεγαλύτερη προσφορά καθώς και το όνομα του τελευταίου πλειοδότη, εάν αυτός το επιθυμεί.

Η πιο ψηλή προσφορά μέχρι τις 8 Απριλίου ήταν 4000 ευρώ.

Autoremarketing

Bet on Alfa