ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣε εξέλιξη η συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ

Σε εξέλιξη η συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ

Στις 14:30, ξεκίνησε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ μετά το αίτημα του Απόλλωνα για κάθοδο ξένων διαιτητών. Στην ατζέντα της συνεδρίας περιλαμβάνονται τα ακόλουθα τρία θέματα με άξονα τη διαιτησία: 1) Η αμεροληψία, 2) η κάθοδος ξένων διαιτητών και 3) θα εξεταστεί κατά πόσο είναι φρόνιμο να δίνονται οι διάλογοι των διαιτητών στην ενδοεπικοινωνία.

Bet on Alfa

Όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ και εκπρόσωπος του Απόλλωνα στην Ομοσπονδία, Φοίβος Βάκης, μιλώντας στον Active, κατατέθηκε αίτημα εκ μέρους του ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο δημοσιοποίησης των διαλόγων ανάμεσα σε διαιτητές και VAR.

Όσον αφορά στην πιθανότητα καθόδου διαιτητών, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η άποψη των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα, αλλά και το οικονομικό. Επίσης, εκφράζονται επιφυλάξεις για το κατά πόσον είναι εφικτό εν μέσω πανδημίας να έρθουν ξένοι διαιτητές για τις εναπομείνασες αγωνιστικές. Ο Φοίβος Βάκης δήλωσε πως, με τις διευκολύνσεις στο θέμα των αφίξεων, υπάρχει περισσότερο πρόσφορο έδαφος σε σχέση με προηγούμενους μήνες.

Autoremarketing

Bet on Alfa