ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣε οριακό σημείο τα Σωματεία, καθοριστικής σημασίας η ανταπόκριση...

Σε οριακό σημείο τα Σωματεία, καθοριστικής σημασίας η ανταπόκριση της Πολιτείας

Ενημέρωση από την ΚΟΠ για την συνεδρία των σωματείων αναφορικά με τις οικονομικές συνέπειες που αντιμετωπίζουν ως συνέπεια της πανδημίας:

Bet on Alfa

Συνεδρίασε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ η Επιτροπή που είχε συσταθεί στην πρόσφατη Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, αποτελούμενη από Προέδρους Σωματείων και την ηγεσία της Ομοσπονδίας και συζήτησε τα επόμενα βήματα που θα γίνουν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία λόγω της Πανδημίας του Covid-19.

Στη συνάντηση, παρουσιάστηκε έρευνα η οποία ετοιμάστηκε από την ΚΟΠ με στοιχεία για την οικονομική συνεισφορά του Ποδοσφαίρου προς το Κράτος και την κοινωνία.

Στην έρευνα, απεικονίζεται με αριθμούς η εμβέλεια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου καθώς και το ύψος των ζημιών που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί στα  Σωματεία η Πανδημία.

Όπως τονίστηκε, τα πλείστα Σωματεία όλων των Κατηγοριών βρίσκονται σε οριακό σημείο όσον αφορά την οικονομική τους βιωσιμότητα.

Ως εκ τούτου, είναι καθοριστικής σημασίας η θετική ανταπόκριση της Πολιτείας, προκειμένου να παραμείνει ζωντανό το Κυπριακό Ποδόσφαιρο για να μπορέσει να συνεχίσει την συνεισφορά του στην οικονομία και στην κοινωνία.

Βάσει της έρευνας που παρουσιάστηκε,  συζητήθηκε το τελικό κείμενο επιστολής που θα σταλεί προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με συγκεκριμένα αιτήματα, τα οποία θα συζητηθούν σε συνάντηση στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών.

Autoremarketing

Bet on Alfa