ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣε πλήρη εγρήγορση εν' όψη.. ντέρμπι αιωνίων

Σε πλήρη εγρήγορση εν’ όψη.. ντέρμπι αιωνίων

Δεν υπάρχει κανένας στο πράσινο στρατόπεδο που να μην αντιλαμβάνεται την σπουδαιότητα του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αποέλ στο ΓΣΠ.
Σίγουρα η ατμόσφαιρά στο γήπεδο δεν θα είναι ιδανική για τους ποδοσφαιριστές μας. Όμως παρά το γεγονός ότι μας κέρδισαν σε ρυθμό ρελαντί πριν ένα μήνα, ξέρουμε πολύ καλά ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα, φτάνει να υπερβάλουμε εαυτούς, να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας.

Bet on Alfa

Θα έχουμε απουσίες, σημαντικές μάλιστα. Όμως δεν αξίζει τον κόπο να σταθούμε σε αυτές. Ούτε καν να τις αναφέρουμε. Έχουμε ποιότητα, ιδιαίτερα στον άξονα που θα δοθούν οι μεγάλες μάχες και μπορούμε να βγούμε νικητές σε αυτές. Με ένα δίδυμο στο κέντρο με Μαργκάσα και Φλορέσκου να μασά σίδερα και να μοιράζει παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να υπερισχύσει στον χώρο αυτό… Από εκεί και πέρα επιθετικά οι Σιέρινταν, Κιρμ βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Μένει να κάνουμε και ένα καλό παιχνίδι στην άμυνα. Αυτή την φορά δεν επιτρέπονται λάθη, ούτε γκολ-δώρα στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Τελευταίο, αφήνουμε ξανά τον παράγοντα διαιτησία. Ο Βασίλης Δημητρίου στον προηγούμενο αγώνα δεν έσπρωξε το Αποέλ αλλά όποτε και όταν χρειάστηκε καθάρισε για χάρη του… Αυτά τα ξέρουμε, τα μάθαμε. Ας αντιμετωπίσουμε και αυτό τον σκόπελο, με ψυχραιμία, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να έχει μια πολύ καλύτερη παρουσία σε ένα τέτοιο παιχνίδι, απ΄’ ότι στο τελευταίο, Χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία αλλά και στήριξη των ποδοσφαιριστών μας. Και κάτι μας λέει ότι αυτή η μάχη θα είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη!

Autoremarketing

Bet on Alfa