ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣημαντικές δηλώσεις από τον Πρόεδρο στην ΘΥΡΑ ΣΙΓΜΑ

Σημαντικές δηλώσεις από τον Πρόεδρο στην ΘΥΡΑ ΣΙΓΜΑ

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΘΥΡΑ ΣΙΓΜΑ» ήταν απόψε ο Πρόεδρος της Ομόνοιας. Ο Δώρος Σεραφείμ αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Bet on Alfa

Για το αυριανό παιγνίδι με τη Δόξα, ο Πρόεδρος των πρασίνων τόνισε «είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τη Δόξα και να εκμεταλλευτούμε τις απώλειες που θα προκύψουν από τα άλλα παιγνίδια».

Ο κ. Σεραφείμ  δήλωσε ότι η Ομόνοια θα εξαντλήσει το όριο (4)των μεταγραφών στη χειμερινή περίοδο «Θα ενισχυθούμε με δεξιό αμυντικό, ένα – δυο κεντρικούς αμυντικούς, μπορεί και σε άλλη θέση».

Ερωτηθείς για το θέμα τεχνικού διευθυντή, ο Πρόεδρος των πρασίνων ήταν απόλυτος: «Δεν μπορώ να πω ότι το σύστημα με τον τεχνικό διευθυντή πετυχαίνει πάντα. Πρέπει να υπάρξει χημεία. Αν όχι είναι ρίσκο. Είχαμε τεχνικό διευθυντή. Ο κ. Κλαρκ ασχολείτο με πολλά πράγματα και δεν μπορούσε να συνεχίσει».

 Εάν συζητήθηκε το συγκεκριμένο κεφάλαιο με τον κ. Μιλόγεβιτς; «Συζητήσαμε με τον κ. Μιλόγεβιτς για τεχνικό διευθυντή, αλλά τώρα προέχει η ενίσχυση. Ο κ. Μιλόγεβιτς προσπαθεί να μάθει την ομάδα».

Για τη διαιτησία: «Στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος άρχισε καλά η διαιτησία και μετά στράβωσαν. Κάνουν σοβαρά λάθη που διαμορφώνουν αποτελέσματα πολλές φορές. Τι ενοχλεί και άλλαξαν;

Εφόσον λύσουμε τα οικονομικά μας, θα δημιουργήσουμε μια ομάδα τόσο ποιοτική που θα κερδίζει και τη διαιτησία».

Αν υπήρχε θέμα επιστροφής του Αντρέ Άλβες το καλοκαίρι: «Δεν υπήρχε κανένα θέμα με Άλβες και Ομόνοια. Είναι οι ιστοσελίδες που γράφουν διάφορα

Για τις σχέσεις με την ΚΟΠ: «Συζητήσαμε αρκετές φορές με την ΚΟΠ και βλέπουμε ότι υπήρξαν σημαντικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Γι΄ αυτό ανέφερα ότι στην αρχή οι διαιτητές ήταν καλοί. Θα πρέπει να το κοιτάξουν στην Ομοσπονδία»

Οι σχέσεις με τους Συνδέσμους Φιλάθλων και Θύρα 9: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους συνδέσμους φιλάθλων. Εξηγούνται τα πάντα στις συναντήσεις.

Εκείνοι που θέλουν να είναι στο καράβι της Ομόνοιας πρέπει να είναι σωστοί με τους κανόνες λειτουργίας του Συλλόγου

Για να υπάρχει συνάντηση με τη Θύρα 9 πρέπει να θέλουν και οι ίδιοι. Αυτοί έχουν το πρόβλημα.

Τα τελευταία χρόνια δεχθήκαμε πολλά πρόστιμα και τα περισσότερα ανήκουν στη Θύρα 9»

Η αμυντική λειτουργία έχει πρόβλημα:  Μπορεί να μην βάλαμε τα πολλά τέρματα, αλλά εάν η αμυντική λειτουργία είναι σωστή και περισσότερα τέρματα θα βάλουμε και νίκες θα πάρουμε.

Για τον αντικαταστάτη του Ποτέ: Όταν πήραμε τον Ποτέ τα ΜΜΕ άρχισαν να κατηγορούν την τεχνική ηγεσία για λανθασμένη επιλογή. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρεις σέντερ φορ που να βάζει πολλά γκολ. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Ποτέ αφού του πρότειναν περισσότερο από μισό εκατομμύριο.

Η Ομόνοια έκανε πάρα πολλές ενέργειες για να αντικαταστήσει τον Ποτέ, αλλά είναι η άμυνα μας που έχει το πρόβλημα

Για Χριστοφή: Έχει τραύματα και στα δυο πόδια και προσπαθούμε να τον αποθεραπεύσουμε. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για υποτροπή.
Αύριο θα έρθει γραπτώς η γνωμάτευση.

Θα μείνεις εκτός για 2-3 εβδομάδες και ακολούθως θα μεταβεί και πάλι στο Μόναχο.

Για το τεχνικό επιτελείο: Είναι από τις εξαιρέσεις. Στη δουλειά τους είναι κύριοι και ευγενικοί. Είμαστε τυχεροί που τους έχουμε

Για τα χρέη: Από την ημέρα που αναλάβαμε δώσαμε 3.764.000 σε διακανονισμούς ποδοσφαιριστών. Υπολογίζουμε ότι τον επόμενο μήνα θα μείνουν μόνο 10 για εξόφληση. Είναι μέσα στο πλαίσιο της καλής διαχείρισης αυτά τα αποτελέσματα. Ακολουθούμε το σωστό δρόμο.

Για τη μεγάλη μερίδα του κόσμου που υποστηρίζει ότι η Ομόνοια ελέγχεται από το ΑΚΕΛ: Η συντριπτικότατη, το τονίζω, δεν υποστηρίζει  ότι το ΑΚΕΛ ελέγχει την Ομόνοια. Τώρα είναι σαν και να μας λέτε ότι η διοίκηση της Ομόνοιας ελέγχεται από το ΑΚΕΛ. Τώρα αν υποστηρίζουν το ΑΚΕΛ είναι άλλο θέμα. Θέλεις να αρχίσω από τον ΑΠΟΕΛ, την Ανόρθωση, τον Απόλλωνα, να πάω στον Εθνικό;

Κάθε πόσο καιρό γίνονται νέα μέλη: Σε κάθε συνεδρίαση κάνουμε μέλη. Αν κάνει κάποιος αίτηση να γίνει μέλος και την επόμενη εβδομάδα ρίχνει πέτρες θα τον κάνω μέλος;

Το κείμενο ανανεώνεται

Autoremarketing

Bet on Alfa