ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣΗΜΕΡΑ...να μπεί η τελεία! Ιστορικής σημασίας "αιώνιο"!

ΣΗΜΕΡΑ…να μπεί η τελεία! Ιστορικής σημασίας “αιώνιο”!

Λίγες ώρες έμειναν για την έναρξη ενός ακόμα “αιώνιου ντέρμπι”…

Bet on Alfa

Ένα αιώνιο όμως διαφορετικό από τα προηγούμενα…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Καθαρά βαθμολογικά, το τρίποντο σήμερα μας διατηρεί στην τρίτη θέση κοιτάζοντας ψηλότερα. Πιθανή απώλεια βαθμών όμως μπορεί να μας ρίξει στην τέταρτη θέση και έτσι θα χάσουμε το προνόμιο Ευρώπης που σήμερα έχουμε έναντι Ανόρθωσης και Απόλλωνα.

Αυτή όμως είναι η μία όψη του νομίσματος!

Νίκη πάνω στον αιώνιο σημαίνει και πολλά άλλα εξίσου σημαντικά. Είναι η περηφάνια μας πληγωμένη. Από τον Απρίλη του 2013 αγνοούμε νίκη πάνω στο Αποέλ. Ήρθε η μέρα να μπει μία τελεία σε αυτή την μαύρη σελίδα! Η τελεία δεν θα μπει απλά με ένα τυχαίο τρίποντο. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χρειάζεται να δει παίκτες στην άμυνα λιοντάρια, επίθεση κανόνια. Παίκτες που να φτύνουν αίμα για νίκη πάνω στον αιώνιο. Είναι τραγικό πως αυτή την τριετία ελάχιστες ήταν οι φορές που το Αποέλ ήταν καλύτερο αγωνιστικά από εμάς. Δείξαμε αδυναμία να τους κοιτάξουμε στα μάτια.

Αυτό το απαιτούμε όμως σήμερα. Σήμερα οι παίκτες έχουν και ευθύνη προς την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο λόγος είναι πως μετά την τελευταία ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το Αποέλ, έχει εξισωθεί το ιστορικό συνολικό προβάδισμα σε νίκες που είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στον αιώνιο. Σήμερα το ενδεχόμενο ακόμη μία ήττας θα φέρει το Αποέλ για πρώτη φορά μετά το 1955 στην θέση οδηγού στα αιώνια ντέρμπι.

Αυτή τη χαρά μην τους την δώσετε…

ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ!

Autoremarketing

Bet on Alfa