ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣκέμπρι: "Θέλω να μείνω εδώ που είμαι..."

Σκέμπρι: “Θέλω να μείνω εδώ που είμαι…”

Στην Τimes Of Malta μίλησε ο Αντρέ Σκέμπρι τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει στην Ομόνοια και πως μιλά με την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Για τον ίδιο: «Είμαι χαρούμενος με τις επιδόσεις μου το τελευταίο διάστημα, καθώς προερχόμουν από μία δύσκολη περίοδο. Αυτή τη στιγμή ο προπονητής μου με επιλέγει στην κορυφή της επίθεσης και εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, με τα δύο γκολ που πέτυχα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας και ουσιαστικά πανηγυρίσαμε και τη νίκη».

Για την βαθμολογία: «Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος με τη θέση που βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα. Μία ομάδα όπως είμαστε εμείς, έπρεπε να είχαμε φόντο τον τίτλο. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έχουμε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μία νίκη στο ντέρμπι θα μας δώσει ελπίδα στο όνειρο, στην πολύ δύσκολη κούρσα του τίτλου. Οι οπαδοί μας εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αλλά για να είμαι ειλικρινής, σε αυτή τη δύσκολη θέση που είμαστε τώρα, εστιάζουμε περισσότερο στην κατάκτηση του κυπέλλου».

Για την θέση του: «Ξέρω πως να διεκδικώ και να προστατεύω την μπάλα, κυρίως όταν αγωνιζόμαστε με πιο δυνατές ομάδες. Η καλύτερη θέση μου είναι πίσω από τον επιθετικό, εκεί έχω σκοράρει πολλά γκολ. Αλλά είμαι διατεθειμένος να παίξω οπουδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου. Στη θέση που μου αρέσει να παίζω, αγωνίζεται ο αρχηγός μας Νούνο Ασίς, ο οποίος του χρόνου πολύ πιθανό να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Έχω επίσης χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές ως αριστερό εξτρέμ. Μπορεί να είναι καλό, αλλά επίσης αυτό μπορεί να είναι και μειονέκτημα γιατί δεν έχω μία σταθερή θέση».

Για την Κύπρο: «Η Κύπρος αποτελεί ένα καλό προορισμό για τους Μαλτέζους ποδοσφαιριστές. Αν έχεις μία καλή σεζόν εδώ, τότε μπορείς να πάρεις μεταγραφή σε μία μεγαλύτερη χώρα όπως η Ελλάδα».

Για το συμβόλαιο του: «Πριν τρεις εβδομάδες πήγαμε στα γραφεία της Ομόνοιας με τον μάνατζερ μου, καταθέσαμε τους όρους και τη δική μας πρόταση και η Επιτροπή της Ομόνοιας αξιολογεί τώρα την πρόταση μας. Ο μάνατζερ μου, μου είπε και για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων στην Κύπρο που βρίσκονται υψηλά στη βαθμολογία, επίσης έχω και μερικές προτάσεις από το εξωτερικό. Αλλά μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος στην Ομόνοια και οι όροι που θέσαμε για το συμβόλαιο είναι σε λογικά πλαίσια. Αν η Ομόνοια αποδεχτεί τους όρους μας, είμαι αρκετά πρόθυμος να υπογράψω το νέο συμβόλαιο. Θα ήθελα να μείνω εδώ που είμαι, αλλά στο ποδόσφαιρο, όπως και σε κάθε επάγγελμα θέλουμε να κερδίζουμε ότι μας αξίζει».

Πηγή protathlima.com

Autoremarketing

Bet on Alfa