ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Σκέμπρι, μείνε για πάντα στην Ομόνοια!»

«Σκέμπρι, μείνε για πάντα στην Ομόνοια!»

Το συμβόλαιο του Αντρέ Σκέμπρι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή η αξία του οποίου είναι εγνωσμένη και έχει δώσει πολλά στην Ομόνοια. Αν και δεν είναι επιθετικός κορυφής, «βαπτίστηκε» σαν τέτοιος και τα πάει πολύ καλά. 

Bet on Alfa


Ο Μαλτέζος διεθνής δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος στην Ομόνοια και δεν θα έλεγε όχι σε παραμονή του στην ομάδα μας. Η διοίκηση, λοιπόν, προχώρησε σε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας της με τον 29χρονο άσο, αναμένοντας ότι θα εισπράξει καταφατική απάντηση.
Πληροφορίες φέρουν την Ομόνοια να του έκανε πρόταση για τριετές συμβόλαιο, γεγονός που δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Σκέμπρι. Πλέον, η μπάλα είναι στα πόδια του Μαλτέζου.


Πάντως, το γεγονός ότι ο Σκέμπρι ήταν στην Ομόνοια, έφυγε για τη Γερμανία και στους έξι μήνες επέστρεψε στο «τριφύλλι», είναι κάτι που φανερώνει πως εδώ έχει βρει αυτό που ο ίδιος θέλει. Γι’ αυτό και οι πιθανότητες να πει «ναι» στην πρόταση της Ομόνοιας είναι πολύ μεγάλες.
Σαφώς και το συμβόλαιο που έχει προτείνει η διοίκησης στον Σκέμπρι είναι μακράς διάρκειας και καλό θα είναι να μπουν συγκεκριμένοι όροι που θα διασφαλίζουν το σωματείο μας. Ουσιαστικά η πρόταση της Ομόνοιας λέει στον Μαλτέζο διεθνής να μείνει για πάντα στο «τριφύλλι». Όσο πιο σύντομα κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο τόσο το καλύτερο για την ομάδα. Φαίνεται να έχει εκφράσει θετική άποψη και ο Μιλόγεβιτς.


Ο Σκέμπρι παρόλο που δεν είναι ο κορυφαίος στράικερ, άλλωστε είπαμε δεν είναι η φυσική του θέση, έχει επαφή με τα δίκτυα και αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα στην επιθετική γραμμή. Με την προσθήκη κλασικού φορ θα μπορέσει να «δέσει» και να προσφέρει πολύ περισσότερα, τόσο στο σκοράρισμα, όσο και σε ασίστ.

Autoremarketing

Bet on Alfa