ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣπουδαία εμφάνιση...εύκολη νίκη

Σπουδαία εμφάνιση…εύκολη νίκη

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας το καλύτερο της φετινό παιχνίδι κέρδισε την Καρμιώτισσα με 5-1 σε αγώνα στο Παφιακό στάδιο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Η ομάδα μας με το καλημέρα έστειλε μηνύματα καθώς κέρδισε πέναλτι   μετά από ανατροπή του Ασάντε στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπουλής ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κυριακίδη. Η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάσε την ομάδα μας η οποία παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα, με τους Ασάντε και Παπουλλή, και να χάσει αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτρεο σαρανταπεντάλεπτο συνέχει από εκεί που έμεινε αφού πέτυχε ακόμα δύο γκολ νωρίς στην επανάληψη με τους Τζιωνή και Τιάγκο. δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της απέναντι στην Καρμιώτισσα. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 82ο λεπτό όταν ο Κούσουλος έγραψε το 5-0. Η Καρμιώτισσα μείωσε στο σκορ στο 88 σε 5-1,όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Από τον σημερινό αγώνα δεν υστέρησε κανένας ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως τα εύσημα μπορούν να πάνε στον Τιάγκο, ο οποίος με δύο ασίστ και ένα γκολ έβαλε την δική σφραγίδα στην μεγάλη νίκη της ομάδας μας.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ γυρίζει σελίδα και επικεντρώνεται στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση στο Γ.Σ.Π, με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο έτσι ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2020.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κυριακίδης, Ευσταθίου, Μπαράνοφ, Ρομό, Μ. Σάσι (65΄Φράγκος), Μπαρκάν, Πέρεζ, Ι. Σάσι (65’Καπαρτής), Πολύζος, Ρέινολντς (65’Παχίπης), Νεοφύτου.

Στον πάγκο οι: Τούμπας, Παχίπης, Μπουμπακάρι, Χ. Χρυσοστόμου, Καπαρτής, Φράγκος, Σάββα, Καψός, Α. Χρυσοστόμου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Σέχου, Παπουλής (64’Σενέ), Χούμποτσαν, Γκόμεθ (56’Γκόμες), Λέζιακς, Τζιωνής (72’Κίκο), Λανγκ, Κούσουλος, Τιάγκο (64’Λοΐζου), Ασάντε (64’Μποτεάκ).

Στον πάγκο οι: Χρυσοστόμου, Κίκο, Σενέ, Γκόμες, Μποτεάκ, Παναγιώτου, Λοΐζου, Βενιζέλου, Κακουλλής.zy

Autoremarketing

Bet on Alfa