ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣπουδαία εμφάνιση, λύγισε στα τελευταία λεπτά η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ

Σπουδαία εμφάνιση, λύγισε στα τελευταία λεπτά η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ

Για άλλο ένα παιχνίδι η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε το πόσο αξιόλογη δουλειά γίνεται στις τάξεις της, καθώς κοίταξε στα μάτια τον ΑΠΟΕΛ, μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και λύγισε στις λεπτομέρειες, στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης.
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με δύο πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και έδειχναν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο κατάφερε να φέρει τη διαφορά μέχρι και το +8, για να κλείσει στο ημίχρονο τον αγώνα προηγούμενη με 32-28.
Αμφίρροπο ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, με αρκετές εναλλαγές στο σκορ, με την ομάδα μας να δείχνει χαρακτήρα στα κρίσιμα χρονικά σημεία και να αντιδρά σωστά ακόμη και όταν έμενε πίσω στο σκορ, καταφέρνοντας με το τέλος να προηγηθεί με +1, με σκορ 54-3.
Όλα θα κρίνονταν στο τέταρτο δεκάλεπτο, εκεί όπου καθοριστικό ρόλο έπαιξε η εμπειρία και οι επιλογές. Οι «πράσινοι» επτά λεπτά πριν το φινάλε κρατούσαν το προβάδισμα, έστω και με ένα πόντο, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι δύο αντίπαλοι ήταν ισόπαλοι με 62-62.
Σε αυτό το σημείο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν καθοριστικούς πόντους και έβγαλαν σημαντικές άμυνες, με τη διαφορά τρία λεπτά πριν το φινάλε να φτάνει στο -3 για την ομάδα μας. Όση προσπάθεια και εάν κατέβαλαν οι «πράσινοι» στα τελευταία λεπτά, η διαφορά άνοιξε και το σκορ έφτασε στο τελικό 68-78.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa