ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτήριξη μεν, ανυπομονησία για τίτλο δε

Στήριξη μεν, ανυπομονησία για τίτλο δε

Τελευταία ανοιχτή συγκέντρωση σήμερα, αυτή τη φορά στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας / Αμμοχώστου. Η Λάρνακα θα κληθεί να βάλει κι αυτή το λιθαράκι της, στην ύστατη προσπάθεια να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να περάσει το σωματείο μας τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

Bet on Alfa

Μέχρι τη Δευτέρα, που συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο, υπολείπονταν 180.000 ευρώ. Ένα σημαντικό ποσό, ωστόσο με τη συμβολή κάποιων επιφανών φίλων του σωματείου αλλά και του απλού κόσμου με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και άλλων εισφορών, εκφράζεται η πίστη και παράλληλα η βεβαιότητα ότι το σωματείο αύριο θα παραδώσει συμπληρωμένο το φάκελο των κριτηρίων.

Οι φίλοι της ομάδας στη Λάρνακα, λοιπόν, θα σπρώξουν με τις εισφορές του το σωματείο στον στόχο του. Τα κριτήρια Μαρτίου είναι σημαντικά και θα είναι καταστροφικό για την Ομόνοια να μην τα περάσει.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό, πέρα από τις προσδοκίες του Δ.Σ. και αυτό αναμένεται να γίνει και σήμερα. Αξιοσημείωτο είναι πως, στις φετινές συγκεντρώσει η μαζικότητα του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από άλλες φορές. Ο κόσμος παραμένει πάντα δίπλα στην ομάδα, αλλά με την παρουσία του εκφράζει και την ανησυχία του για την επόμενη μέρα. Αναμένει, επιτέλους, να δει την Ομόνοια να χτυπά τίτλο πρωταθλήματος και όχι να αρκείται και να ικανοποιείται με την τρίτη θέση.

Στη σημερινή ανοιχτή συγκέντρωση στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας / Αμμοχώστου, θα δώσουν το παρών τους μέλη του Δ.Σ. αλλά και οι ποδοσφαιριστές, Σκέμπρι, Οικονομίδης, Μπαντιμπάνγκα, Παναγή, Κιρμ, Γιωργαλλίδης και Κασμί. Από τις 16:00 στο οίκημα θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, όπως και κατάστημα της Green Boutique.

Autoremarketing

Bet on Alfa