ΑρχικήUncategorizedΣτα δύσκολα πάντα δηλώνει παρόν...και τα καταφέρνει!

Στα δύσκολα πάντα δηλώνει παρόν…και τα καταφέρνει!

Άλλη μία αρνητική εξέλιξη είχαμε χθες κατά την προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει αιώνιου ντέρμπι…

Bet on Alfa

Ο Φλορέσκου υπέστει μυικό τραυματισμό και μία αρχική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου μιλά για ένα μήνα εκτός δράσης.

Σίγουρα ο Φλορέσκου σήμερα αποτελεί μία σταθερή και αξιόπιστη επιλογή στο κέντρο. Παίζει με το μυαλό και αυτό το χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ στην διαχείριση των αγώνων, ιδιαίτερα τώρα που είναι όλα ντέρμπι. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον παίκτη μας και σύντομα να τον δούμε πίσω.

Η χρονική στιγμή που ήρθε αυτή η απώλεια είναι επίσης κάτι αρνητικό. 2 μέρες πριν το αιώνιο ντέρμπι και με το πλάνο Μιλόγεβιτς έτοιμο, έρχεται αυτή η εξέλιξη που αναγκάζει σε αλλαγή τακτικής.

Το βάρος την αντικατάστασης Φλορέσκου πέφτει πάνω στον Ρενάτο Μαργκάσα. Φαίνεται να έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του, όμως σίγουρα η χρήση του από την αρχή σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα δεν είναι και ότι καλύτερο..

ΟΜΩΣ… Ο Ρενάτο είναι μαχητής! Καταθέτει ψυχή όποτε παίξει και αυτό του το πάθος θα βοηθήσει πολύ στο αιώνιο ντέρμπι. Πιστεύουμε ότι ένας καλός Μαργκάσα μπορεί να καλύψει επάξια το κενό Φλορέσκου.

Στα χρόνια που είναι ο Μαργκάσα την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι αμέτρητες οι φορές που καλέστηκε να αντικαταστήσει παίκτες σε θέσεις κλειδιά. Ως αριστερός μπακ, ως μέσος αλλά και ως κεντρικός αμυντικός. ΠΑΝΤΟΤΕ τα πήγε περίφημα και του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!

Στο τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση ο ίδιος δήλωσε πως περιμένει πως και πως να παίξει στο αιώνιο ντέρμπι. Το ιδανικό θα ήταν κέντρο με Φλορέσκου και Μαργκάσα. Όμως και η επιλογή Οικονομίδη, Μαργκάσα δεν είναι κατώτερη καθώς τα πνευμόνια του Οικονομίδη είναι πολύ χρήσιμα για να μην χαθεί το παιχνίδι του κέντρου.

Για να δούμε λοιπόν πως θα αποδώσει η τριπλέτα του κέντρου με Μπεμπέ, Οικονομίδη και Μαργκάσα!

Autoremarketing

Bet on Alfa