ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτην Ισπανία για την επέμβαση ο Μίκου

Στην Ισπανία για την επέμβαση ο Μίκου

Στην Ισπανία βρίσκεται από χθες (10/10) ο Μίκου. Ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα βρίσκεται εκεί για να κάνει την χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο, θέλοντας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε. Με την επιστροφή του στην Κύπρο ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Μίκου, όπως ενημέρωσε η Ομόνοια, θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για 4-6 εβδομάδες. Υπολογίζεται να είναι έτοιμος αρχές Δεκεμβρίου. Οριακά ίσως προλάβει το ντέρμπι με τον Αποέλ, στις 2 Δεκεμβρίου.

Bet on Alfa

Η απουσία του Μίκου τις επόμενες βδομάδες, μειώνει τις επιλογές για την κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύση, όπως οι Κακουλλής, Χριστοφή, Τιάγκο, Ορτέγα. Ο Ντάρμπισαϊρ θα συνεχίσει να ηγείται της επιθετικής γραμμής και μακάρι να είναι αχρείαστη η όποια συνεισφορά από άλλους ποδοσφαιριστές στην επίθεση.

Η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση. Αύριο είναι το φιλικό με τον Π.Ο. Ξυλοτύμβου, στις 16:00 στο ΓΣΖ. Ευκαιρία για τον Μπεργκ να δώσει εκ νέου χρόνο συμμετοχής σε… εφεδρείες αλλά και νεαρούς. Επίσης, ο Μποτεάκ θα πάρει χρόνο συμμετοχής για να ετοιμαστεί καλύτερα ενόψει Ανόρθωσης. Ευκαιρία και για τον κόσμο να παρακολουθήσει την ομάδα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Autoremarketing

Bet on Alfa