ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτην Μπαρτσελόνα ο Σουάρες με 81 εκ. ευρώ

Στην Μπαρτσελόνα ο Σουάρες με 81 εκ. ευρώ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την Παρασκευή τη συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες.

Bet on Alfa

Όπως αναφέρουν οι Καταλανοί στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ο Ουρουγουανός επιθετικός θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, πριν παρουσιαστεί επίσημα ως παίκτης των «μπλαουγκράνα».

Η απόκτησή του θα κοστίσει 81 εκατ. ευρώ στη Μπαρτσελόνα και είναι η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών μετά από αυτές των Μπέιλ (100 εκ.) και Ρονάλντο (94 εκ.) από Τότεναμ και Μάντσεστερ Γ. αντίστοιχα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την παραχώρηση του Σουάρες στη Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ταυτόχρονα και η Λίβερπουλ, με τον Ουρουγουανό να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Με βαριά καρδιά αφήνω τη Λίβερπουλ για μία νέα ζωή και μία νέα πρόκληση στην Ισπανία. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ερωτευτήκαμε τόσο την ομάδα όσο και την πόλη. Πάνω απ΄όλα όμως, ερωτεύτηκα αυτούς τους απίστευτους οπαδούς. Με στηρίξατε πάντα και δεν θα το ξεχάσω ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Θα είμαστε πάντα οπαδοί της Λίβερπουλ.

Ελπίζω πως θα μπορέσετε να καταλάβετε γιατί πήρα αυτή την απόφαση. Η ομάδα έκανε ότι μπορούσε για να με κρατήσει, αλλά το να παίζω και να ζω στην Ισπανία, όπου κατοικεί η οικογένεια της συζύγου μου, ήταν όνειρο και φιλοδοξία ζωής. Πιστεύω πως το timing ήταν σωστό. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και τον Μπρένταν Ρότζερς για τη νέα σεζόν. Ο σύλλογος είναι σε πολύ καλά χέρια και είμαι σίγουρος πως θα είναι επιτυχημένος ξανά την επόμενη περίοδο. Είμαι περήφανος που έπαιξα τον ρόλο μου για την επιστροφή της Λίβερπουλ στην ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ευχαριστώ ξανά για τις πολλές μεγάλες στιγμές και τις αναμνήσεις. You’ll Never Walk Alone».

Autoremarketing

Bet on Alfa