ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτης Κυπερούντας τα βουνά… τρέχετε ποδαράκια μου

Στης Κυπερούντας τα βουνά… τρέχετε ποδαράκια μου

Τέλος οι προπονήσεις στην πόλη, στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλ»ς» στο Γέρι. Οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και γενικά όλα το ποδοσφαιρικό τμήμα, μεταβαίνει σήμερα στην Κυπερούντα για να συνεχίσει την προετοιμασία σε καλύτερη θερμοκρασία. Το υψόμετρο στην Κυπερούντα είναι πολύ καλό, η θερμοκρασία χαμηλότερη από τη Λευκωσία, που προσφέρει ιδανικότερες συνθήκες για καλύτερη προετοιμασία.

Bet on Alfa

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μείνει στην Κυπερούντα έως τις 17 Ιουλίου. Εκεί, αν και δεν ανακοινώθηκε τίποτα, αναμένεται να γίνουν ένα ή και δύο φιλικά παιχνίδια, ώστε οι ποδοσφαιριστές να αρχίσουν σταδιακά να εισέρχονται σε αγωνιστική δράση σε συνδυασμό με τις δυνατές προπονήσεις αυτής της περιόδου. Ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, Λεωνίδας Παπαδάκης, αυτή την περίοδο κάνει αυτός παιχνίδι, ώστε οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση. Να είναι έτοιμη τη δεδομένη στιγμή, όταν θα αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Φεύγοντας από την Κυπερούντα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιστρέψει για 2-3 μέρες στο «Ηλίας Πούλλος» και ακολούθως θα μεταβεί στη Σλοβενία για ένα 10ήμερο. Να συνεχίσει την προετοιμασία της και να δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια, το ένα με τη Φέρεντσβαρος Ουγγαρίας. Για την ώρα… τρέχετε ποδαράκια μου λένε οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Autoremarketing

Bet on Alfa