ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτις 16:00 η Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Στις 16:00 η Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Καλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, στις 16:00 στο χώρο δεξιώσεων Pavilion, στη Λευκωσία.

Bet on Alfa

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Άρθρο 54 του Καταστατικού του Συλλόγου, απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σύλλογο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Με βάση το Άρθρο 57 του Καταστατικού, κάθε μέλος που επιθυμεί να εγγράψει θέμα στην Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής Συνέλευσης πρέπει να ζητήσει τούτο γραπτώς από το Διοικητικό Συμβούλιο 5 εργάσιμες μέρες πριν την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της, οπότε το Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίζει εάν θα το εγγράψει ή όχι. Το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να εγγράψει στην Ημερήσια Διάταξη θέματα που ζητούνται από το 1/3 των μελών.

Με βάση το Άρθρο 61 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη. Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι τον προηγούμενο μήνα πριν την Συνέλευση. Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

Συνεπώς, καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους το συντομότερο δυνατό, για να έχουν δικαίωμα ψήφου στην Τακτική Γενική Συνέλευση.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1) Έναρξη εργασιών – Εκλογή Προέδρου Συνέλευσης.

2) Έκθεση δράσης και οικονομική έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

3) Κατάθεση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.

4) Θέματα που εγγράφουν μέλη όπως προβλέπεται στο Καταστατικό.

5) Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Eπιτροπής και ψηφολεκτών.

6) Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής.

Autoremarketing

Bet on Alfa