ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτου δρόμου τα μισά… (ικανοποίηση για τον σχεδιασμό)

Στου δρόμου τα μισά… (ικανοποίηση για τον σχεδιασμό)

Πέντε μετεγγραφές έχει υλοποιήσει η Ομόνοια, οι οποίες επισημοποιήθηκαν. Πρόκειται για τους Λούφτνερ, Τιάγκο, Περέιρα, Λανγκ και Κυριακίδης. Την ίδια ώρα, θεωρείται κλειστή η μετεγγραφή του Ουζόχο, ενώ είναι σε καλό δρόμο και η περίπτωση του Βίτορ Γκόμες. Εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο με τους δύο τελευταίους, οι μετεγγραφές φθάνουν τις επτά.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια, τη Δευτέρα θα αρχίσει την προετοιμασία της και θα έχει ολοκληρώσει περίπου του 50% των ποδοσφαιριστών που προτίθεται να αποκτήσει. Σταδιακά μέσα στην επόμενη βδομάδα θα αρχίσουν να αυξάνονται οι μετεγγραφές. Είναι, λοιπόν, στου δρόμου τα μισά όσον αφορά στον σχεδιασμό, για τον οποίο επικρατεί ικανοποίηση.

Όσο για τον Βίτορ Γκόμες, είναι ο κεντρικός μέσος («οκτάρι») για τον οποίο κάναμε λόγο τις προηγούμενες μέρες ότι η Ομόνοια θα εντάξει στο ρόστερ της. Ο ανασταλτικός μέσος είναι άλλος και για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί στο ρόστερ ποδοσφαιριστής κλάσης, που το όνομά του ίσως προκαλέσει και ενθουσιασμό.

Προχωρά ο σχεδιασμός, όμως υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι την ολοκλήρωσή του. Άλλωστε, η ομάδα την Τετάρτη θα αρχίσει προπονήσεις (Δευτέρα και Τρίτη θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις). Υπάρχει ο χρόνος για να υλοποιηθούν στη συνέχεια και οι υπόλοιπες μετεγγραφές και να συμπληρωθεί σε βάθος χρόνου το παζλ.

Autoremarketing

Bet on Alfa