ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο γήπεδο να πάμε ΜΟΝΟ για να φωνάξουμε ΟΜΟΝΟΙΑ!

Στο γήπεδο να πάμε ΜΟΝΟ για να φωνάξουμε ΟΜΟΝΟΙΑ!

Με τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες στην ομάδα μας, το τελευταίο πράγμα που ασχοληθήκαμε, και ΚΑΚΩΣ κάναμε, είναι το αγωνιστικό κομμάτι.

Bet on Alfa

Ότι και να λέμε, όποιες θέσεις και να υποστηρίζουμε, υπάρχουν δεδομένα. Η βαθμολογική μας θέση στο Πρωτάθλημα αλλά και η δυναμικότητα των άλλων 3ων ομάδων που βρίσκονται στο Κύπελλο, είναι στοιχεία που αν δεν διαχειριστούμε σωστά κινδυνεύει η ύπαρξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όποια τάση, ή όποιο σύνολο, ή όποια θέση και να στηρίζουμε εντός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,  αν στο γήπεδο δεν ενισχύσουμε την ομάδα μας για να κερδίζει τότε είμαστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για την ζωή του σωματείου.

Το κλίμα αυτής της βδομάδας είναι τεταμένο στους κόλπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προδιαγράφεται πως αρκετοί οπαδοί, από όλο το φάσμα απόψεων, έχουν σκοπό να μεταφέρουν αυτή την κόντρα και μέσα στο γήπεδο σήμερα.

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν κάνουμε κάτι τέτοιο… Οι παίκτες χρειάζονται ένα ΓΣΠ καταπράσινο να σείεται και να ζητά νίκη ενισχύοντας την προσπάθειά τους. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει θέση εντός γηπέδου. Όποιος φίλαθλος έχει σκοπό να κατέβει στο ΓΣΠ για άλλους λόγους, οφείλει να καταλάβει ότι θα ζημιώσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και καλύτερα να μείνει στο σπίτι του.

Δεν κατηγορούμε καμία άποψη. Κατηγορούμε όμως οποιαδήποτε πρακτική που ζημιώνει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Σωματείου.

Ας φερθούμε με ωριμότητα και ΟΜΟΝΟΙΑ…

 

Autoremarketing

Bet on Alfa