ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο κόλπο ο Απόλλωνας... 4άρα η Άιντραχτ, ήττα η...

Στο κόλπο ο Απόλλωνας… 4άρα η Άιντραχτ, ήττα η Σεβίλλη (βίντεο)

Ορθιος ο Απόλλων, απέσπασε ισοπαλία 2-2 στο ΓΣΠ από τη Μαρσέιγ, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα. Ηταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα της Λεμεσού που θα τα παίξει όλα στα δυο παιχνίδια με την Αϊντραχτ. Ισορροπημένο το α’ μέρος, με τις δυο ομάδες να μη ρισκάρουν. Η Μαρσέιγ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Παγιέ με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ιδανικό τελείωμα σημείωσε το 1-0. Η ομάδα της Λεμεσού προσπάθησε να αντιδράσει και στο 66’ έφτασε κοντά στο 1-1, όταν ο Παπουλής έδωσε στον Μαγκλίτσα, ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα οι Μασσαλοί πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Παγιέ μοίρασε στον Γκουστάβο, ο οποίος σημείωσε το 2-0. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, ρίσκαραν και στο 74′ μπήκαν στο κόλπο, με υπέροχο τέρμα του Μάρκοβιτς. Στις καθυστερήσεις ήρθε η ισοφάριση, ο Παπουλής μοίρασε στον Ζελάγια, ο οποίος στόπαρε και πλάσαρε υπέροχα για το 2-2.

Bet on Alfa

Τεσσάρα και 2×2 η Αϊντραχτ
Στην πρώτη αγωνιστική έκανε το μπαμ και νίκησε εκτός έδρας την Μαρσέιγ και τώρα υπέταξε την Λάτσιο στην Γερμανία. Η Αϊντραχτ επιβλήθηκε 3-1 στην Φρανκφούρτη των Ιταλών, οι οποίοι αν και ισοφάρισαν δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν σε ρυθμό, έμειναν με 9 παίκτες και φυσιολογικά ηττήθηκαν και έμειναν στους τρεις βαθμούς. Μόλις στο 4′ έκανε το 1-0 ο Ντα Κόστα και στο 23′ με πλασέ ο Παρόλο ισοφάρισε (1-1). Στο 28′ ο Κόστιτς με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Φρανκφούρτη, για την οποία τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα στις καθυστερήσεις μετά την αποβολή του Ντούσαν Μπάστα. Στο 52′ ο Γιόβιτς έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους και από το 58′ και μετά μπορούσε να… χαλαρώσει καθώς για την Λάτσιο αποβλήθηκε και ο Χοακίν Κορέα απλοποιώντας εντελώς την κατάσταση. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ντα Κόστα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ήττα για την Σεβίλλη, ισοπαλία για την Βιγιαρεάλ στην Ρωσία
Η Σεβίλλη προηγήθηκε στο Κρασνοντάρ, αλλά ηττήθηκε από τους Ταύρους με γκολάρα του Οκριασβίλι στο τέλος. Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα, με τον Νολίτο να δίνει το πλεονέκτημα στην Σεβίλλη στο 43’, αλλά τους γηπεδούχους να έχουν τρία δοκάρια και να πιέζουν. Αυτή η πίεση οδήγησε στην ισοφάριση στο 72’, με τον Περέιρα να έρχεται από τον πάγκο και να κάνει το 1-1, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 88’, με τον Οκριασβίλι να έρχεται επίσης από τον πάγκο και να κάνει με εκπληκτική ψαλιδάκι το τελικό 2-1, με το οποίο η Κρασνοντάρ έκανε το 2 στα 2 στον όμιλο! Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σταντάρ επιβλήθηκε με 2-1 της Ακισάρ στο Βέλγιο και πήρε την πρώτη της νίκη. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος, με τον Έμοντ να κάνει το 1-0 στο 17’, τον Αγίκ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 32’, αλλά τον Τζενέπο να κάνει το 2-1 στο 39’. Οι Τούρκοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 82’.

Ματσάρα στην Μόσχα, όπου Σπαρτάκ και Βιγιαρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Εκαμπί στο 13’, όμως στο 34’ ο Ζε Λουίς έκανε το 1-1 με πέναλτι. Οι Ισπανοί πήραν ξανά το προβάδισμα στο 49’ με τον Φορνάλς, όμως ο Ζε Λουίς στο 82’ και ο Μελγαρέχο στο 85’ έφεραν τα πάνω-κάτω για το 3-2 των γηπεδούχων! Η ομάδα του Καρέρα, όμως, δεν έμελλε να φτάσει στην πρώτη της νίκη, με τον Καθόρλα να κάνει με πέναλτι το τελικό 3-3 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων! Στο άλλο ματς του ομίλου η Ρέιντζερς πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 3-1 επί της Ραπίντ Βιέννης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 42’ με τον Μπερίσα, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο Μορέλος έκανε το 1-1, πριν έρθει η ανατροπή στο τέλος. Ο Ταβερνιέ με πέναλτι έκανε το 2-1 στο 84’, ενώ ο Μορέλος στο 94’ έκανε το τελικό 3-1.

Βαθμό η Γιάμπλονετς, πρώτη νίκη η Σάρπσμποργκ
Η Γιάμπλονετς επέστρεψε από το 0-2 για να αποφύγει την ήττα από τη Ντινάμο Κιέβου. Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με τον Τσιγκανκόβ, ενώ στο 14’ ο Γκαρμάς έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι αρχικά μείωσαν στο 33’ με τον Χοβόρκα, ενώ πήραν την ισοπαλία με τον Τράβνικ στο 81’ για το τελικό 2-2.

Ιστορική νίκη πέτυχε η Σάρπσμποργκ, που επιβλήθηκε με 3-1 της Γκενκ. Οι Νορβηγοί προηγήθηκαν με τον Μόρτενσεν στο 5’, πριν ο Τροσάρ κάνει το 1-1 στο 49’. Η απάντηση, όμως, των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Ζαχαριάσεν να κάνει το 2-1 στο 54’ και τον Μόρτενσεν το τελικό 3-1 στο 63’. Στο άλλο ματς του ομίλου μεγάλη νίκη πήρε η Μάλμε με 2-0 επί της Μπεσίκτας, με τον Κάριους να είναι και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής.

Τα αποτελέσματα

Σπαρτάκ – Βιγιαρεάλ 3-3

Ρέιντζερς – Ραπίντ 3-1

Κρασνοντάρ – Σεβίλλη 2-1

Σταντάρ Λιέγης – Ακισαρσπορ 2-1

Απόλλων – Μαρσέιγ 2-2

Αϊντραχτ – Λάτσιο 4-1

Γιάμπλονετς – Ντιναμό Κιέβου 2-2

Μάλμε – Μπεσίκτας 2-0

Σάρπσμποργκ – Γκενκ 3-1

ΜΠΑΤΕ – ΠΑΟΚ 1-4

Τσέλσι – Βίντι 1-0

 

Autoremarketing

Bet on Alfa