Συγχαρητήρια αξίζουν, για άλλη μια φορά, στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη θερμή ανταπόκρισή της στο κάλεσμα συνανθρώπων μας για βοήθεια! Μετά από εισήγηση των εθελοντών «Kofinou we care» είχαμε αναλάβει την πρωτοβουλία για να συλλέξουμε σακάκια, παπούτσια και κουβέρτες, για να παραχωρηθούν στους πρόσφυγες διαμένοντες στα Κέντρα Φιλοξενίας της Κοφίνου, Κοκκινοτριμιθιάς και Γαλάτας!

Η συλλογή γινόταν έξω από τη Δυτική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ, πριν την έναρξη του αγώνα μας με τον Εθνικό Άχνας. Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ενδεικτική της επιτυχίας είναι η αναφορά των εθελοντών σε ανακοίνωση που εξέδωσαν: «Έγινε το αδιαχώρητο! Μας συγκινήσατε όλα υπέροχα! Χθες, στην Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ στην είσοδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μαζεύαμε σακάκια, παπούτσια και άλλα, και η ανταπόκριση σας ήταν τεράστια! Μαζέψαμε και καλύψαμε μεγάλες ανάγκες για τους διαμένοντες της Κοφίνου, Κοκκινοτρεμιθιάς και Γαλάτας!».

Είμαστε πραγματικά περήφανοι που ανήκουμε σε αυτή τη μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ οικογένεια. Ένας κόσμος που έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι έχει έντονα ανεπτυγμένα τα αισθήματα της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη συμμετοχή!

Κλείνοντας, θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας και στους εθελοντές του «Kofinou We Care», οι οποίοι με τη δράση τους δίνουν δύναμη, κουράγιο και ελπίδα στους πρόσφυγες συνανθρώπους μας που προσπαθούν να πατήσουν ξανά στα πόδια τους και να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους αναζητώντας δικαιοσύνη, ισότητα και ελευθερία.