ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεχίζεται και φέτος η συνεργασία με την Jointace της...

Συνεχίζεται και φέτος η συνεργασία με την Jointace της Vitabiotics

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα συμπληρώματα διατροφής Jointace της Vitabiotics  και η εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης στηρίζουν την Ομόνοια, μετά από μια πετυχημένη συνεργασία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Bet on Alfa

Το λογότυπο των σειράς Jointace, των συμπληρωμάτων διατροφής για υγιείς αρθρώσεις, της Vitabiotics, θα παραμείνει στο παντελονάκι της επίσης εμφάνισης της ομάδας.

Συμπληρώματα διατροφής Jointace της Vitabiotics

Η σειρά Jointace της Vitabiotics περιλαμβάνει εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής που για ευλύγιστες αρθρώσεις χωρίς πόνο. Η υγεία των χόνδρων και των οστών είναι σημαντική για τη μακροπρόθεσμη ευεξία και τη διατήρηση ενός ενεργού τρόπου ζωής.

Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Jointace έχει αναπτυχθεί από ειδικούς επιστήμονες της Vitabiotics και παρέχει μοναδικούς συνδυασμούς, βιταμινών ιχνοστοιχείων και άλλων θρεπτικών ουσιών, που βελτιώνουν την κινητικότητα και την ευκαμψία των αρθρώσεων.

Κάθε προϊόν της σειράς συνδυάζει την θειική γλουκοσαμίνη με ένα μοναδικό συστατικό όπως: κολλαγόνο, θειική χονδροϊτίνη, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, MSM ή εκχύλισμα Rose Hip, το οποίο το καθιστά εξειδικευμένο συμπλήρωμα για το συγκεκριμένο πρόβλημα αρθρώσεων.

Το προϊόν Jointace, καθώς και όλα τα προϊόντα της Vitabiotics διατίθενται στην κυπριακή αγορά, σε όλα τα φαρμακεία και στο ηλεκτρονικό κατάστημα EvZeen.com από την εταιρεία  Μ.Σ Ιακωβίδης, μέλος του Ομίλου MSJ.

Facebook Page: @VitabioticsCyprus  | Instagram: @Vitabiotics_Cyprus

Ευχαριστούμε τα συμπλήρωμα διατροφής Jointace για την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε η συνεργασία να συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία!

Autoremarketing

Bet on Alfa